"In viitor veti auzi lucruri frumoase!" Anuntul lui Hagi despre transferul lui Manea la Chelsea pe 3 milioane de euro

Din loja, Hagi se muta pe banca Viitorului. Anunta ca si-a facut treaba la Academia sa, acum e timpul sa se ocupe de echipa mare.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Septembrie 2014, 12:35
Data actualizarii: Luni 15 Septembrie 2014, 12:42

Viitorul trebuie sa supravietuiasca in Liga I. 6 echipe pica la finalul sezonului, iar acum se afla pe loc de retrogradare. Hagi spune ca va incerca sa o salveze si, mai mult, sa faca si cateva transferuri fantastice din vara.

Manea la Chelsea a fost unul dintre transferurile vehiculate astazi in presa. 3 milioane de euro costa Manea, despre care Hagi spune ca este extrem de curtat, dar nu se pune problema sa plece acum:

"Si el si toti ceilalti au oferte foarte multe. E unul dintre jucatorii cei mai curtati, dar nu e nimic adevarat ca se va duce intr-un loc sau in altul. Depinde de el cum va juca in acest an, joaca cu noi si daca nu va juca bine, va ramane cu noi inca un an. Nu exista nici precontract in cazul lui Manea"

"El este curtat, depinde de el, poate sa ajunga oriunde, depinde ce va face, depinde de evolutia lui in acest an. Daca nu, va ramane cu noi. Eu cred ca in viitor o sa auziti lucruri foarte frumoase despre jucatori din academie care vor ajunge la cluburi importante" 

"Am dat un jucator important la Roma, chiar daca a fost imprumutat, este jucator imprumutat.", a declarat Hagi.

Modifică setările cookies