O noua SUPER PUTERE se naste in Liga I? Au cea mai buna Academie in spate, pe Hagi pe banca si anunta un proiect unic in Romania

Viitorul poate fi sansa lui Hagi de a cuceri primele sale trofee ca antrenor in Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Septembrie 2014, 12:43
Data actualizarii: Luni 15 Septembrie 2014, 13:08

Din patron, Hagi s-a numit director tehnic la Viitorul si va sta pe banca in sezoanele urmatoare. Dupa 5 ani la Academie, Hagi anunta ca are un proiect pe 5 ani la Viitorul, pe care incearca s-o transforme dintr-o echipa aflata la retrogradare in una de cupele Europene:

"Echipa de seniori are in spate cea mai buna academie, si nu pentru ca o spun eu, dar sunt cifre si fapte. Am venit la echipa mare, unde vreau sa fac un proiect important pentru 5 ani, unde trebuie sa lucrez zi de zi, pentru a face si aici performanta asa cum am facut la Academie in 5 ani."

"Voi construi un proiect de succes si la echipa mare. Mie imi plac proiectele de termen mediu si lung, iar acest proiect va fi un proiect cu finalitate de a face performanta. Totul va tine de strategie, mentalitate si spiritul meu. O echipa ofensiva, care va juca fotbal."

"Nu va fi usor, va trebui un buget, dar partea administrativ-tehnica o voi lucra foarte aproape de echipa. Era momentul sa vin, Academia si-a indeplinit obiectivul, mi-am indeplinit obiectivul, sa fim cei mai buni. De acum incolo voi avea grija de echipa mare. Vrem performanta. Obiectivul este ca dupa 5 ani sa ajungem printre primele echipe din Romania."

"Acasa s-ar putea sa stau in tribuna, pentru ca vad mai bine, ca in fotbalul englez. Acolo vad bine jocul in toate zonele de teren si cred ca mesajele sunt bune. In deplasare voi sta pe banca.", a declarat Hagi.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies