"Nu mai vorbeam de cifrele astea!" Fotbalistul care sta in spatele EXPLOZIEI lui Man! Cine l-a impresionat pe MM Stoica: "Poate deveni lider! A facut TOT!"

Dennis Man traverseaza o perioada exceptionala si a reusit sa inscrie 8 goluri in ultimele 4 partide.

Dennis Man are cate un hattrick in ultimele doua partide pentru FCSB si traverseaza o forma incredibila. Atacantul ros-albastrilor a 'explodat' la momentul oportun, FCSB avand nevoie de o forma buna pentru a reusi sa intre din nou in grupele Europa League. Ros-albastrii se vor duela cu Slovan Liberec, joi, in turul 3 al Europa League.

Mihai Stoica spune ca in spatele evolutiilor excelente pe care le-a avut Man in ultimele partide este Olimpiu Morutan, care arata prin atitudinea sa ca poate deveni liderul echipei:

"A iesit la rampa exact cand aveam nevoie mai mare, mai ales ca Florinel Coman va lipsi o perioada destul de lunga. Ei erau baza noastra, dar nu discutam de cifrele de exceptie ale lui Man daca nu il avea in spate pe Olimpiu Morutan. El a aratat doua meciuri consecutiv ca e un jucator care poate deveni lider. A alergat, a intrat in contacte, nu a mai pierdut cu usurinta baloane, a avut viziune, a facut tot ce trebuia sa faca. Asta vrem si de la Dennis. A fost exceptional", a spus Mihai Stoica, la Ora Exacta in Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista orașelor din România în care purtarea măștii este obligatorie în spațiile publice. Cât de mari sunt amenzile
BRAT

Modifică setările cookies