VIDEO Nu mai e cale de întoarcere! Cum au reacționat jucătorii dați afară de Rednic de la Dinamo

Steliano Filip și Cosmin Matei au fost excluși din lot de Mircea Rednic, aceștia urmând să își caute alte echipe în perioada de transferuri din iarnă.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 14:25
Data actualizarii: Joi 16 Decembrie 2021, 09:57

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, spune că cei doi s-au resemnat cu ideea că nu vor mai face parte din lotul ”câinilor” și nu au mai cerut încă o șansă de a demonstra că merită, cu adevărat, să rămână. 

Steliano Filip și Cosmin Matei, OUT de la Dinamo

”S-a discutat cu ei (n.r. - cu Filip și cu Matei), se va aștepta perioada de mercato, pentru că nu te poți despărți de ei în sezon. Este o decizie pe care am luat-o, nu mai vreau să vorbesc despre ei. Nu au cerut nicio șansă.

  • Mircea Rednic

Avem peste 38 de jucători în lot, așa că se negociază rezilierea și cu alți jucători, nu numai cu cei doi. Scopul este acela de a crea un lot în care să existe concurență. Nu doar antrenorul e tras la răspundere. Mai sunt și jucători care trebuie să plătească”, a spus Mircea Rednic, la conferința de presă.

Pentru Dinamo, partida cu Chindia (1-0) a fost prima victorie cu Mircea Rednic pe bancă, în două luni. În zece meciuri, ”Puriul” a mai bifat trei rezultate de egalitate și șase înfrângeri.

Urmează meciul cu CS Mioveni, ocupanta locului 13, cu 17 puncte. Ultimul meci din acest an calendaristic pentru „câini” va fi pe teren propriu cu Farul Constanța.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!