Nu înțelege "obsesia" lui Gigi Becali pentru Bauza: "Dacă îl aduci, unde joacă? Pe cine scoți? E un preț prohibitiv!"

Juan Bauza FC U Craiova FCSB Florin Prunea Gigi Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 20:45
Data actualizarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 20:43

Juan Bauza (26 de ani), mijlocașul ofensiv de la FC U Craiova, rămâne o țintă a lui FCSB, însă Adrian Mititelu dă asigurări că nu îl va vinde pe argentinian la vicecampioana României.

Recent, Mititelu a spus că are o ofertă de la FCSB pentru Juan Bauza mai mare decât suma primită pentru Andrea Compagno în vară (1,5 milione de euro). Chiar și așa, patronul oltenilor a transmis că nu îl va ceda pe mijlocaș la formația roș-albastră, indiferent de suma care îi va fi oferită.

Florin Prunea: "Bauza e un jucător foarte bun, dar în locul cui ar juca la FCSB?"

Florin Prunea, fostul portar al naționalei României, admite că Bauza este un jucător de top din Liga 1, însă nu înțelege de ce FCSB insistă pentru transferul său, având în vedere că are deja jucători importanți la mijlocul terenului, iar costurile pentru o astfel de mutare ar fi uriașe.

"Bauza este un jucător bun, un jucător de top în campionatul românesc. Semnul de întrebare este cu aceste accidentări ale lui. E un jucător foarte bun, dar nu știu în locul cui ar juca în momentul de față la FCSB. Bun, pleacă Olaru, putem discuta, dar dacă îl aduci, pe cine scoți de la mijlocul terenului ca să joace Bauza?

Și mai ales, din punctul meu de vedere, este un preț prohibitiv pentru România. Cât a zis că vrea domnul Mititelu? 1,5-2 milioane? Dau două milioane pe el, dar Bauza, îmi joci 30 de meciuri, îmi dai 10 goluri, mă duci în grupele Champions League și îți dau... dar dacă îi dai două milioane domnului Mititelu, trebuie să îi dai și lui Bauza minim 30.000 de euro. Altfel nu vin jucători din ăștia", a spus Florin Prunea, la Prosport Live.

  • 18 meciuri, un gol și patru pase decisive are Bauza la FC U Craiova în acest sezon

Adrian Mititelu: "Am o ofertă foarte generoasă de la FCSB pentru Juan Bauza, mai bună decât cea pentru Compagno"

În ciuda sumei consistente propusă de FCSB, Adrian Mititelu spune că nu îl va ceda pe Bauza la formația bucureșteană indiferent de suma oferită.

"Bauza are o ofertă din România și întrebări foarte multe de afară, dar numai întrebări. Oferta din România nu poate fi acceptată, deși e foarte generoasă. Da, de la FCSB. E mai mare decât cea pentru Compagno, dar nu o pot accepta indiferent de ce sumă mi-ar da. E vorba de efectul psihologic asupra echipei și a suporterilor.

Acea clauză de reziliere pentru Bauza am pus-o de frică. N-avea nicio clauză înainte. Cu fotbaliștii care nu au clauză sunt interpretabile lucrurile. Sincer, prețul pentru Bauza e prețul comunicat. Afară merge de la 4 milioane în sus. 4-5 milioane sper să iau pe el.

În vară erau două echipe din Emirate care îl doreau foarte mult, dar le-am spus că nu îl vând. Apoi a venit acea accidentare cu FCSB. În iarnă n-a făcut nimeni nicio ofertă pentru el, doar mai întreabă despre el", a spus Adrian Mititelu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!