Rapid mihai iosif Superliga

"Nu chiar low-cost, clasa a doua!" Mihai Iosif glumeste pe seama salariului sau de la Rapid. Ce promisiune i-au facut oficialii clubului: "Trec la clasa I"

"Mita" Iosif, antrenorul "low-cost" al Rapidului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Mai 2021, 23:49
Data actualizarii: Miercuri 26 Mai 2021, 00:06

Rapid a obtinut promovarea in Liga 1 cu Mihai Iosif pe banca, iar acest lucru i-a adus o marire de salariu tehnicianului alb-visiniilor, care a incasat un salariu infim in Liga 2.

Antrenorul Rapidului a sustinut ca oamenii din conducerea clubului i-au oferit o marire de salariu dupa promovarea in Liga 1 si ca va avea un salariu de "clasa I".

  • Nu chiar low-cost, clasa a doua! Mihai Iosif glumeste pe seama propriului salariu de la Rapid. Ce promisiune i-au facut oficialii clubului

"Nu chiar low-cost, clasa a doua, acum am ajuns la clasa I. Eu am contract cu Rapid inregistrat la FRF. Tot ce am vorbit cu patronul s-a îndeplinit întotdeauna.

Tot romanul are grija zilei de maine. Nu fac parte din categoria antrenorilor care nu duc grija zilei de maine. Sa punem ceva pe masa avem. La romani, chiar daca nu e mancare... (n.r. - rade). Voi avea un alt salariu in Liga 1, mai bun, da. Da. Si clubul a castigat. Sunt drepturi, trebuie sa castige toata lumea", a spus antrenorul Rapidului, potrivit Telekom Sport. 

S-a aflat salariul ireal al lui Mihai Iosif! Castiga mai putin decat unii jucatori ai Rapidului! Ce prima va incasa antrenorul pentru promovare

Modifică setările cookies