Andrei Cristea Rapid Bucuresti Superliga

Andrei Cristea nu exclude un transfer la Rapid: "Putini jucatori se pot lauda cu asta!" Ce spune despre o posibila mutare in Bucuresti

Andrei Cristea, desi are 37 de ani, se gandeste in continuare la terenul de joc.

Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Duminica 23 Mai 2021, 16:33
Data actualizarii: Duminica 23 Mai 2021, 16:39

Poli Iasi a retrogradat in liga secunda, iar Andrei Cristea va fi liber de contract si este pregatit sa schimbe echipa, fiind deschis la orice negociere.

"Mie mi se termina contractul in vara si sunt deschis la negocieri. Pe stadionul Giulesti m-am simtit mereu foarte bine. E o atmosfera extraordinara. Putini jucatori sa pot lauda ca au in CV cei trei granzi din Capitala", a spus Andrei Cristea, la Digi Sport.

Andrei Cristea a castigat de doua ori titlul in Liga 1 si a activat la echipa precum FCM Bacau, Steaua, Poli Timisoara, Poli Iasi, Dinamo, Karlsruher, FC Brasov, Qabala, Salernitana, Martina Franca si CSU Craiova.

De asemenea, daca Cristea va accepta sa joace la Rapid, va fi al 15-lea jucator din istorie care bifeaza toate cele trei rivale din capitala: Steaua, Dinamo si Rapid.

Marin Andrei, Valeriu Bordeanu, George Galamaz, Tiberiu Curt, Ionel Fulga, Sabin Ilie, Daniel Iftodi, Adrian Matei, Radu Niculescu, Denis Serban, Florian Simion, Bogdan Stelea, Florin Tene si Ion Vladoiu sunt jucatori care au jucat pentru cele trei echipe din Bucuresti.

Modifică setările cookies