"Nu avem nevoie. Și așa avem o problemă". Mihai Stoica a spus pas: jucătorul care nu mai este dorit la FCSB

Mihai Stoica FCSB Juan Bauza Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 23:53
Data actualizarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 23:56

Juan Bauza (26 ani) este jucătorul pe care Gigi Becali îl urmărește de jumătate de an pentru a-l transfera. 

Argentinianul a impresionat în tricoul lui FCU Craiova și i-a atras atenția lui Gigi Becali. Pentru a se asigura că nu "îl scapă", FCU Craiova, care l-a transferat în iulie 2022 de la Csikszereda, i-a oferit un nou contract în septembrie 2022, valabil până în 2025 și cu o clauză de reziliere de opt milioane de euro. 

Recent, s-a scris că Gigi Becali ar fi făcut o ofertă de două milioane de euro pentru Juan Bauza, însă Adrian Mititelu a răspuns tranșant, excluzând varianta unui transfer pe o astfel de sumă. Totodată, patronul oltenilor a spus că e dispus să negocieze plecarea jucătorului de la patru milioane de euro în sus. 

Mihai Stoica a pus capăt subiecului 'Juan Bauza'
 

Managerul general de la FCSB a explicat că posibilul transfer al lui Juan Bauza la vicecampioana României reprezintă un subiect închis, deoarece echipa nu mai are nevoie de jucători ofensivi. 

"(n.r - vă interesează Bauza?) Nu. Au fost discuţii. Nu există niciun interes, nu se pune problema. Gigi a spus că ar oferi 6, 7 sute de mii. Cu mine n-a discutat nimeni de Bauza, dacă ne interesează sau nu. Noi nu avem nevoie de jucători ofensivi. Şi aşa avem o problemă, ieri au stat pe bancă Coman, Omrani şi Cordea. Plus ca Bauza e un jucător bun, nu e oarecare, pe care dacă-l iei trebuie să schimbi sistemul", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Cifrele lui Juan Bauza
 

Argentinianul a plecat în vară de la Csikszereda pentru 150.000 euro, pentru a semna cu FCU Craiova, moment în care cota sa pe piață, potrivit site-urilor de specialitate, era de 350.000 euro. Acum, fotbalistul este evaluat de Transfermarkt la nu mai puțin de 700.000 euro și mai are contract cu clubul din Bănie până la finalul lui iunie 2025.

Juan Bauza este decar și căpitan la FCU Craiova. Mijlocașul ofensiv a bifat deja 44 de apariții în echipamentul oltenilor, s-a impus pe tabela de marcaj de șase ori și a oferit nouă pase decisive în diferite situații. În total, Juan Bauza a strâns 3.050 de minute pentru trupa de pe „Ion Oblemenco” și a fost avertizat doar de cinci ori cu cartonașul galben.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!