Gigi Becali a dezvăluit suma pe care vrea să o ofere pentru transferul lui Juan Bauza de la FC U Craiova

Gigi Becali Adrian Mititelu FC U Craiova FCSB Juan Bauza Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Ianuarie 2023, 21:02
Data actualizarii: Joi 19 Ianuarie 2023, 21:01

Gigi Becali a vorbit din nou despre posibilul transfer al lui Juan Bauza (26 de ani), mijlocașul argentinian de la FC U Craiova.

Recent, Adrian Mititelu a declarat că are o ofertă de la FCSB pentru Juan Bauza mai mare decât suma plătită de vicecampioană în schimbul lui Andrea Compagno - 1,5 milioane de euro.

Gigi Becali a dezvăluit suma pe care vrea să o ofere pentru transferul lui Juan Bauza de la FC U Craiova

Gigi Becali spune că Adrian Mititelu apelează la o tactică pentru "a-și face prețul" și dezvăluie că nu este dispus să ofere mai mult de 700.000 de euro în schimbul lui Bauza.

"Îl las și pe el să-și facă prețul (n.r - pe Adrian Mititelu). Vrea să-și facă și el prețul și îl las. Dacă vrea el să-și facă prețul la Bauza, da, mă interesează. Cred că mă înțelegeți ce vreau să zic.

Nu mă interesează pe mine Bauza, dar dacă e bine pentru el așa... Sunt interesat la cinci, șase, șapte sute de mii", a spus Gigi Becali, la Digisport.

  • 18 meciuri, un gol și patru pase decisive are Bauza la FC U Craiova în acest sezon

Adrian Mititelu: "Am o ofertă foarte generoasă de la FCSB pentru Juan Bauza, mai bună decât cea pentru Compagno"

În ciuda sumei consistente propusă de FCSB, Adrian Mititelu spunea sâmbătă că nu îl va ceda pe Bauza la formația bucureșteană indiferent de suma oferită.

"Bauza are o ofertă din România și întrebări foarte multe de afară, dar numai întrebări. Oferta din România nu poate fi acceptată, deși e foarte generoasă. Da, de la FCSB. E mai mare decât cea pentru Compagno, dar nu o pot accepta indiferent de ce sumă mi-ar da. E vorba de efectul psihologic asupra echipei și a suporterilor.

Acea clauză de reziliere pentru Bauza am pus-o de frică. N-avea nicio clauză înainte. Cu fotbaliștii care nu au clauză sunt interpretabile lucrurile. Sincer, prețul pentru Bauza e prețul comunicat. Afară merge de la 4 milioane în sus. 4-5 milioane sper să iau pe el.

În vară erau două echipe din Emirate care îl doreau foarte mult, dar le-am spus că nu îl vând. Apoi a venit acea accidentare cu FCSB. În iarnă n-a făcut nimeni nicio ofertă pentru el, doar mai întreabă despre el", a spus Adrian Mititelu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!