"Nouă ne trebuia fix un Pintilii. Jucătorii îl iubesc". Liderul galeriei FCSB, încântat de actualul antrenor de la echipă 

mihai pintilii antrenor fcsb FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Februarie 2023, 20:03
Data actualizarii: Marti 14 Februarie 2023, 20:13

FCSB are un parcurs foarte bun de când echipa este antrenată de Mihai Pintilii.

După plecarea lui Nicolae Dică, antrenorul formației a rămas Mihai Pintilii, chiar dacă nu are licență PRO, în acte fiind trecut Leo Strizu.

După victoria cu FC Voluntari, scor 2-1, liderul galeriei vicecampioanei României a mărturisit că Mihai Pintilii are un rol esențial în rezultatele favorabile obținute de echipă. 

"Jucătorii noștri sunt cei mai buni din țară, iar asta nu o spunem numai noi. Nouă ne trebuia fix un Pintilii. Făra aere de antrenor, de șef. Jucătorii îl iubesc. Asta e tot. Cu Pintilii luam campionatul, nu avem vreo emoție. Asta a făcut Pintilii. Familia de care era nevoie.

Campionatul îl vom sărbători în Ghencea. Nici cu asta nu am vreo emoție. Legea intră în vigoare săptămâna viitoare și nu vor putea inventa atâta mentenanță la infinit. S-au făcut destul de râs", a declarat Gheorghe Mustață la Radio Gold FM.

Gigi Becali: "Pintilii va sta în lojă la mine!"
 

Pentru a evita posibile sancțiuni din partea FRF pentru că Mihai Pinitilii este antrenorul de facto al echipei fără a avea carnet sau licență, Gigi Becali spune că vrea să îi schimbe locul fostului mijlocaș.

"Uite, Pintilii nu mai e, e în lojă. La antrenamente cine îi primește? Ce ești, procuror? Le trebuie mandat de percheziție. Pleacă de aici! Ce să cauți la mine? Antrenamentele le face cine trebuie. Eu sunt societate comercială și eu stabilesc cine face mai bine pe banii mei. Poate să le facă și Neubert", a spus Gigi Becali.


Interviu Gigi Becali (14.02.2023) pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!