VIDEO Anunțul lui Gigi Becali în cazul lui Joyskim Dawa, după ce fundașul a lipsit de la ultimele două meciuri

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Februarie 2023, 15:25
Data actualizarii: Marti 14 Februarie 2023, 15:25

Joyskim Dawa (26 de ani) a lipsit de la ultimele două meciuri ale celor de la FCSB, 1-0 împotriva lui CFR Cluj și 2-1 contra lui FC Voluntari.

La meciul de la Cluj, Dawa a fost suspendat, iar la cel de la Voluntari a lipsit din lot. Stoperul camerunez a plecat în Franța pentru a participa la înmormântarea socrului său.

Gigi Becali: "Ai nevoie de Dawa la meciurile mai tari"

În locul lui Dawa, în centrul defensivei a apărut Iulian Cristea, cel care a revenit după o accidentare de lungă durată. Chiar dacă internaționalul român a avut evoluții apreciate, locul său de titular nu este asigurat, spune patronul Gigi Becali, care este de părere că Dawa rămâne principala variantă pentru "meciurile mai tari".

"Nu știu între ei doi (n.r - Dawa și Cristea) cine e mai util echipei. Depinde de jocuri. Am jucat cu Voluntariul, dar stai să vedem, jucăm cu Craiova, atunci îl vedem pe Cristea.

Nu știu care e situația lui Dawa. Nicio situație. A fost plecat la înmormântare. Părerea mea e că el e jucător valoros, face greșeli, dar e puternic, are viteză și ai nevoie de jucători din ăștia când joci meciuri mai tari", a spus Gigi Becali.

Iulian Cristea (28 de ani), om de bază în sezonul trecut la FCSB, a suferit o ruptură la ligamentele încrucișate în luna iunie, într-un meci al naționalei României. Stoperul nu a prins niciun minut în partidele oficiale din acest sezon până ca Dawa să devină indisponibil.

VIDEO Gigi Becali: "Edjouma nu mai e de vânzare"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!