Mihai Stoica a apărut la interviu înainte de Voluntari - FCSB: "Pintilii s-a cam săturat! / Jucătorii nu iau nimic"

Mihai Stoica fc voluntari FCSB mihai pintilii Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Februarie 2023, 19:22
Data actualizarii: Duminica 12 Februarie 2023, 19:27

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut o apariție surprinzătoare la flash-interviurile de dinaintea meciului cu FC Voluntari, din această seară.

În mod normal, antrenorii celor două echipe vorbesc înainte și după meciuri. Totuși, Pintilii ar fi refuzat solicitarea deținătorilor drepturilor TV, iar în locul său a apărut Mihai Stoica.

Mihai Stoica: "Pintilii s-a cam săturat de telenovela asta"

Întrebat de ce lipsește Pintilii, Stoica a invocat numeroasele discuții referitoare la faptul că fostul mijlocaș nu deține carnetul de antrenor sau licențele necesare.

"Pintilii e și el om și s-a cam săturat de telenovela asta, tot ce se spune, tot ce se scrie. Normal că îl deranjează atât timp cât el nu a vrut niciodată... el doar a răspuns solicitărilor pentru a apăre la flash-uri.

Acum am preferat să îl înlocuiesc eu, pentru că eu duc la presiune, am carapace", a spus Mihai Stoica.

Mihai Stoica: "Jucătorii noștri aleargă mult pentru că se pregătesc bine, nu pentru că iau ceva"

Ulterior, managerul general de la FCSB a comentat informația apărută în presă, conform cărora clubul FC Voluntari a solicitat un control doping după meciul din această seară.

"Nu știm deocadamtă nimic. Există șanse ca acest control să nu fie la partida aceasta, ci să se lanseze zvonul ăsta prin presă pentru că unii se gândesc că așa nu vor mai lua jucătorii noștri ceea ce ei presupun că iau, pentru că aleargă mult. Nu, aleargă mult pentru că se pregătesc bine, nu pentru că ar lua ceva. Chiar nimic", a explicat oficialul vicecampioanei.

În ceea ce privește lupta la titlu, Stoica a spus: "Eu cred că e indecent să discutăm de titlu atât timp cât la momentul ăsta suntem la o distanță apreciabilă de locul 1 și locul 2. 52 de puncte are Farul, 50 are CFR Cluj. Noi nu știm câte vom avea, plecăm acum de la 44".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!