VIDEO Gigi Becali schimbă foaia la FCSB: "Pintilii va sta în lojă la mine! Ești nebun la cap? Nu vezi că nu antrenează?"

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Februarie 2023, 14:09
Data actualizarii: Marti 14 Februarie 2023, 14:08

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a explicat ce are de gând să facă din sezonul viitor cu Mihai Pintilii, în acte delegat al echipei, dar în realitate antrenor principal.

Pentru a evita posibile sancțiuni din partea FRF pentru că Mihai Pinitilii este antrenorul de facto al echipe fără a avea carnet sau licență, Gigi Becali spune că vrea să îi schimbe locul fostului mijlocaș.

Gigi Becali: "Pintilii va sta în lojă la mine!"

Pintilii ar urma să conducă în continuare antrenamentele, însă la meciuri ar putea lua loc la lojă, având în vedere că nici nu are dreptul de a da indicații de pe bancă.

"Pintilii amendat din sezonul viitor? Păi, n-are de ce! El nu o să mai fie pe bancă. Care-i treaba? El o să stea în lojă, e un antrenor din ăsta mai modern. Ești nebun la cap? Nu vezi că nu antrenează nimic? Uite-l pe Leo Strizu pe bancă, el e antrenorul. Cum să-l suspende, din lojă de la mine?

Uite, Pintilii nu mai e, e în lojă. La antrenamente cine îi primește? Ce ești, procuror? Le trebuie mandat de percheziție. Pleacă de aici! Ce să cauți la mine? Antrenamentele le face cine trebuie. Eu sunt societate comercială și eu stabilesc cine face mai bine pe banii mei. Poate să le facă și Neubert", a spus Gigi Becali.

Vești bune pentru Mihai Pintilii înaintea meciului cu Universitatea Craiova

După ce l-a pierdut pe Darius Olaru, pentru partida cu Universitatea Craiova, Mihai Pintilii primește și vești bune.

Darius Olaru (24 de ani) nu va putea evolua pentru FCSB în meciul cu Universitatea Craiova, programat duminică, de la ora 20:00, în etapa cu numărul 26, din cauza cumulului de cartonașe galbene.

Pintilii are însă parte și de vești bune. Vor reveni în lot Octavian Popescu (20 de ani) și Joyskim Dawa (26 de ani).

Primul a lipsit la meciul de la Voluntari (scor 1-2), fiind suspendat tot din cauza cartonașelor galbene, în timp ce camerunezul a fost plecat din țară pentru a participa la funerariile unui membru al familiei.

Deși revine în lot, sunt șanse mici ca Dawa să fie trimis pe teren de către Mihai Pintilii, după ce a intrat în dizgrația patronului Gigi Becali, în urma prestației slabe din meciul cu Farul Constanța, scor 2-3.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!