Noi detalii despre negocierile dintre Budescu si Becali: "Are oferte!" Jucatorul REFUZA noua clauza

Noi detalii despre negocierile dintre Budescu si Becali: "Are oferte!" Jucatorul REFUZA noua clauza

Gigi Becali vrea sa-i dubleze clauza de reziliere lui Constantin Budescu. 

Budescu e cel mai bun jucator al Stelei in acest sezon, iar Gigi Becali se teme ca il va pierde. Mijlocasul are clauza de 3 milioane de euro, iar Becali propune dublarea acesteia, cu un salariu mai mare din vara.

Agentul lu Budescu, Florin Lovin, spune ca Budescu vrea sa plece doar la o echipa din Vest, iar clauza este oricum destul de mare si in prezent.


"Budescu mi-a spus ca Becali i-a propus, mai in gluma, mai in serios, sa-i mareasca clauza de reziliere. Nu e o suma mica nici acum, e destul de greu ca el sa plece inclusiv cu aceasta clauza de reziliere din prezent.

El nu a ales Steaua pentru bani. A avut oferte mult mai bune financiar, din Arabia din Turcia, dar am declinat oferta sperand ca va veni la Steaua, va face o treaba puna si va face pasul pentru o echipa din Vest. El vrea sa joace la un nivel bun. Daca vom gasi o echipa din vest care sa il accepte si cu bune si cu rele, foarte bine. Vreau sa-l duc undeva unde sa fie dorit de toata lumea. El trebuie sa aiba sprijinul tuturor, si al presedintelui, si al antrenorului", a spus Florin Lovin la Telekom. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mărturia unui marinar român, martor la dezastrul din Turcia: „Încercau să stingă incendiul cu mâinile goale”
BRAT
Modifică setările cookies