VIDEO | Noi detalii despre bătaia de la CFR Cluj! Bodyguarzi, trimiși de Varga să bată un fotbalist

Bataia de la Cluj, dintre membrii staffului echipei CFR Cluj, a apărut pe primele pagini ale tuturor publicatiilor media din țară.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 27 August 2021, 10:08
Data actualizarii: Vineri 27 August 2021, 10:37

La câteva ore după acest incident, au apărut noi informații legate de siuația de la Cluj. Prosport scrie că totul ar fi pornit de la un conflict verbal generat de tensiunea creată în urma rezultatului dublei cu Steaua Roșie Belgrad.

Presa din Serbia a publicat un filmuleț în care mai mulți oficiali ai CFR s-au luat la bătaie după meci. Se pare că inițial totul a fost doar o ceartă verbală între Viorel Boncoi șiu Ionuț Ivașcu, kinoterapeutul echipei, respectiv juristul echipei.

  • https://www.prosport.ro/fotbal-extern/europa-league/culise-bataie-cfr-cluj-steaua-rosie-belgrad-19316658

Ei s-au certat pe tunelul de la vestiare, iar până când au ajuns în biroul cu pricina lucrurile s-au degenerat. Intrați în birou, aceștia s-au luat la bătaie. Marian Copilu a asistat la această dispută, intervenind uluitor, ia imaginile au fost surprinse, în exclusivitate, de reporterii www.sport.ro/PRO TV.

Vasile Tăgean, om de pază al echipei, a încercat să aplaneze conflictul. Dintre fotbaliști, Denis Ciubotariu și Mario Camora au intervenit. Vioren Boncoi s-a ales cu capul spart în urma acestei dispute. Denis Ciubotariu ar fi primit un pumn de la un bodyguard, scrie Gsp. Aceiași publicație anunță că Neluțu Varga i-ar fi trimis pe cei din echipa de bază să îi bată pe Marian Copilu și pe Ioan Ivașcu.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies