"Trebuie să fiu nebun să plec! Nu îmi dau demisia". Șumudică, reacție vehementă după înfrângerea cu Steaua Roșie Belgrad

După returul cu Steaua Roșie Belgrad, 1-2, patronul campioanei României a decis să renunțe la serviciile lui Marius Șumudică și al întregului staff.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 August 2021, 08:55
Data actualizarii: Vineri 27 August 2021, 09:07

Informația nu a fost confirmată oficial, însă, potrivit surselor sport.ro pentru Șumudică deja s-a găsit un înlocuitor, pe Dan Petrescu, cel cu care CFR Cluj a avut o perioadă impresionantă.

Deși informațiile despre demiterea sa au circulat intens după încheiera partidei, antrenorul campioanei României a declarat că nu își dă demisia și că deja se gândește la meciul din campionat, cu FCSB. 

"Cum să plec? Niciodată, nu o să plec niciodată. Am un mentor, Mircea Lucescu. Mircea Lucescu mi-a zis că în viaţa mea să nu-mi dau demisia. Nu îmi voi da demisia niciodată. Pentru ce să plec? Când am numai victorii în Liga 1 şi sunt în Conference League, cum să plec? Trebuie să fiu nebun ca să plec", a declarat Șumudică, la conferința de presă. 

Marius Șumudică, deranjat de programul infernal
 

"Nu mă gândesc la grupele Conference League. Avem un meci peste două zile, nu știu cum să recupereze jucătorii, erau abătuți. Mai departe, ce o vrea Dumnezeu! 

CFR a jucat 15 meciuri, cât un tur de campionat, în decurs de 44 de zile. Steaua Roșie, când a avut posibilitatea, și-a amânat jocurile. Seriff Tiraspol, la fel. Young Boys, la fel. La noi nu s-a putut. Atunci despre ce vorbim? Ce să fac mai mult? E adevărat că CFR suferă pe plan defensiv, dar ofensiv, echipa își creează ocazii.", a explicat acesta. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!