Sepsi OSK - FCU Craiova Etapa 23 Nicolo Napoli Superliga Superliga

Nicolo Napoli a spus tot cu declarația asta înainte de Sepsi OSK - FCU Craiova

Cele două echipe se confruntă joi, 16 martie, de la ora 21:00, în etapa restantă cu numărul 23 din Superligă.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Martie 2023, 20:47
Data actualizarii: Miercuri 15 Martie 2023, 20:47

Sepsi OSK este obligată să învingă acasă, la Sfântu Gheorghe, împotriva celor de la FCU Craiova, dacă echipa lui Bergodi își dorește să avanseze în play-off-ul Superligii. De cealaltă parte, oltenii rămân în primele șase echipe și cu un rezultat de egalitate.

Nicolo Napoli a spus tot cu declarația asta înainte de Sepsi OSK - FCU Craiova

Nicolo Napoli, antrenorul lui FCU Craiova, a avut un mesaj de susținere pentru elevii săi și a evidențiat faptul că suprafața bună de pe arena „Sepsi” e un avantaj pentru ambele echipe și că merge la Sfântu Gheorghe să cucerească cele trei puncte.

„Un meci foarte dificil. Vreau să jucăm foarte bine. Mergem acolo să câştigăm meciul. Trebuie să plecăm cu cele trei puncte de la Sepsi. Un meci special, e ultimul meci. Noi mereu intrăm pe teren pentru a câştiga meciul. 

(n.r. este bine că jucaţi pe un teren bun?) E avantajul ambelor echipe. Noi avem un teren bun unde echipa poate face meciuri bune. Ne întoarcem acasă ca să jucăm în play-off, dar important e meciul cu Sepsi deocamdată”, a sspus Nicolo Napoli înainte de meci.

Sepsi - FCU Craiova se va rejuca!

FC U Craiova are nevoie de victorie sau remiză pentru a merge în play-off, în timp ce pentru Sepsi singura variantă este victoria.

Meciul Sepsi - FC U Craiova s-a disputat inițial la finalul lunii ianuarie, însă a fost suspendat în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei oltene.

Comisia de Disciplină a decis ca Sepsi să câștige la masa vede cu 3-0. Totuși, Comisia de Recurs a hotărât recent ca meciul să se rejoace.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!