Dumitru Dragomir edi iordanescu Gica Hagi Nationala

Dumitru Dragomir a dat verdictul în disputa dintre Gică Hagi și Edi Iordănescu. Cui îi dă dreptate fostul președinte LPF

Gică Hagi s-a dezlănțuit în direct la TV, pentru că fiul său, Ianis, nu a fost introdus în lista preliminară a selecționerului Edward Iordănescu pentru meciurile României de la finalul lunii martie.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Martie 2023, 19:35
Data actualizarii: Miercuri 15 Martie 2023, 19:50

Ianis Hagi a prins doar 89 de minute în cinci meciuri la Glasgow Rangers în acest sezon. Internaționalul român a suferit la începutul lui 2022 o accidentare care l-a ținut departe de teren pentru aproximativ un an.

Verdictul lui Dumitru Dragomir în disputa dintre Gică Hagi și Edi Iordănescu
 

Fostul președinte LPF este de părere că adevărul este undeva la mijloc, ambele părți având dreptate dintr-un anumit punct de vedere. 

"Amândoi au dreptate. Vorba rabinului. Edi Iordănescu nu poate să convoace jucători care nu evoluează la echipele lor de club. Iar Hagi, normal, are încredere în fiul lui. Și crede că ar face față la echipa națională.

Hagi are însă, în principiu, dreptate doar 50%. Pentru că dacă nu joacă fiul lui, normal, Edi Iordănescu își asumă. Dar, pe de altă parte, are dreptate pentru că trebuia chemat la lot cel puțin pentru moral. Pentru că ai nevoie de el cu alte ocazii.

Astea sunt povești (n.r. că Ianis ar putea să nu se mai implice la o viitoare convocare). Te cheamă la echipa națională, joci. Dacă nu te cheamă, gata. Ești bărbat. Înghiți și gata. Că doar nu au toți talentul lui Hagi, cel mare, cel bătrân.

Dacă nu joacă, cum să-l cheme, ce să o mai tot dăm după cireș. Suntem o țară de argumente nefondate. Au dreptate amândoi. Dumnezeu o să liniștească lucrurile.

Dumitru Dragomir: "Intri în gura lui Gică Hagi, greu ieși"
 

Hagi are dreptate pentru că-și cunoaște fiul, Edi nu are încredere pentru că el are răspunderea. De ce nu a venit Hagi (n.r. Gheorghe) la echipa națională. Era altfel. Nu mai aveam discuțiile acestea.

Altfel, da, s-ar rezolva mai bine lucrurile dacă ar explica. Numai că îi lipsește comunicarea și lui Edi. Acum este tardivă o astfel de ieșire. Pentru că l-a făcut praf Gică. El trebuia să se ferească nu de Hagi junior, ci de Hagi senior.

Intri în gura lui Gică Hagi, greu ieși. Și are dreptate, nu are dreptate, lumea este de partea lui Gică, pentru că este Hagi. Mai ales că el are și rezultate acum, dovedind că poate să fie și un antrenor și manager foarte bun. Și cuvântul lui contează", a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!