Nicolae Dica Bogdan Vintila Daniel Stanciu Dinamo FC Arges Superliga

Nicolae Dică, la FC Argeș? Anunțul clubului înaintea barajului cu Dinamo

Nicolae Dică (43 de ani), liber de contract după demisia de la CS Mioveni, a recunoscut public că visează să antreneze la FC Argeș, în Liga 1.
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Mai 2023, 11:40
Data actualizarii: Sambata 27 Mai 2023, 11:39

Recent, în presă au apărut informații potrivit cărora Nicolae Dică ar urma să revină ca antrenor la FC Argeș, iar o variantă ar fi ca Bogdan Vintilă, actualul tehnician al piteștenilor, să devină secund. Condiția ar fi fost ca gruparea argeșeană să rămână în Liga 1 după barajul cu Dinamo.

Nicolae Dică, la FC Argeș? Anunțul clubului înaintea barajului cu Dinamo

Daniel Stanciu, director executiv al lui FC Argeș, neagă varianta ca Dică să preia echipa și spune că informațiile apărute în presă sunt doar "niște presiuni" ale unor fani ai lui Dinamo. Oficialul a explicat că Bogdan Vintilă are contract până în 2024 și, cel puțin în prezent, nu se pune problema schimbării băncii tehnice.

"Eu n-am citit, dar ăsta era unul dintre motivele pentru care mi-aș fi dorit să nu jucăm barajul cu Dinamo, pentru că sunt foarte mulți fani în toate domeniile de activitate. Presiunile sunt foarte mari. Nu poți să spui că Dică deja s-a înțeles. Varianta cu Dică și Vintilă a apărut a doua zi.

Nu poți să dai o știre ca asta. Nu poți să spui că Dică s-a înțeles deja. Nici n-are cum să fie înlocuit Vintilă. La momentul semnării contractului, el a semnat pe 15 luni, adică nu există niciun fel de clauză. Există o presiune și e normal. S-au făcut investiții mari, iar ceea ce s-a construit la Pitești din punct de vedere al infrastructurii sportive ne obligă", a spus Daniel Stanciu, la Digisport.

Dinamo - FC Argeș, manșa tur a barajului pentru menținerea/promovarea în Liga 1, se joacă pe Arena Națională, luni, de la ora 20:00. Returul este programat sâmbătă, de la 21:00, la Pitești.

Nicolae Dică: "E visul meu să antrenez FC Argeș în Liga 1"

Nicolae Dică, fost antrenor FCSB, a spus că visul său să o pregătească pe FC Argeș în primul eșalon al României.

„(n.r. te-ar interesa FC Argeş?) Ar fi culmea să spun că nu. Este visul meu să antrenez FC Arges în Superliga şi să fac performanţă. M-am dus la FC Argeş când era în Liga 3.

(n.r. alte discuţii ai?) În momentul de faţă, nu am discuţii. Dacă sunt chemat, voi sta la discuţii”, au fost cuvintele lui Nicolae Dică, potrivit Orange Sport.

Antrenorul a mai fost la FC Argeș în perioada iunie 2019 - octombrie 2019, dar atunci piteștenii nu evoluau în primul eșalon.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!