OFICIAL Nicolae Dică își ”betonează” lotul la CS Mioveni! Încă două transferuri pentru fostul antrenor de la FCSB

Nicolae Dica CS Mioveni FCSB Superliga Nicolae Dică
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 22:40
Data actualizarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 22:40

Încă doi jucători pentru Nicolae Dică (42 de ani) la CS Mioveni!

Fostul antrenor de la FCSB a preluat echipa de pe ultimul loc din Superligă și va avea ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Pentru asta, Dică a primit mai mulți jucători de când a preluat echipa.

Bogdan Rusu, Alexandru Greab, Amadou Diallo, Dylan Mboumbouni și Amine Benchaib au fost deja prezentați la echipa argeșeană. Clubul a oficializat acum încă două transferuri.

  • Nicolae Dică

Încă doi jucători pentru Nicolae Dică la CS Mioveni!

Shaquill Sno (27 de ani), fundașul dreapta de la FC Botoșani, și Leistul Brent (29 de ani), care evoluează pe postul de mijlocaș central și care a fost transferat de la FCI Levadia, din Estonia, sunt noii jucători de la CS Mioveni, unde vor ”pune umărul” pentru evitarea retrogradării”.

CS Mioveni va avea o misiune dificilă pentru salvarea de la retrogradare. Este ultima în Superligă, cu nouă puncte, la zece puncte distanță de următoarea clasată, UTA Arad. Argeșenii trebuie să ”țintească” cel puțin locul 14, care asigură participarea la barajul pentru rămânerea în prima ligă.

Mioveni are o singură victorie după 21 de etape, cu nouă etape înainte de finalul sezonului regulat, astfel că trebuie să acumuleze cât mai multe puncte până la start-ul play-out-ului, unde punctele se vor înjumătăți.

"Știu că mă așteaptă o periodă foarte dificilă, dar sunt pregătit pentru acest lucru. Mă bucur că cei din conducere s-au gândit la mine, că au avut răbdare să mă aștepte. Au fost anumite condiții pe care le-am pus, iar când s-au îndeplinit am decis să vin - mă refer la partea financiară și cea cu jucătorii. Mai așteptăm jucători în decursul acestor zile, încă 3-4 și cred că acesta va fi lotul", a declarat Nicolae Dică în cadrul unei conferințe de presă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!