Rică Neaga, indignat de războiul FCSB vs CSA: „Îmi lipsesc o Supercupă și un campionat! Noi și cu bulgarii”

Adrian Neaga csa steaua FCSB Rica Neaga Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 20:45
Data actualizarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 20:47

Adrian Neaga a disecat conflictul dintre FCSB și CSA Steaua. 

Adrian Neaga (43 ani) a jucat la clubul roș-albastru în două mandate. În 2001-2003 și în 2007-2009, timp în care a adunat 92 de meciuri și a marcat 30 de goluri. Atacantul a mai izbutit să cucerească și două trofee: campionatul și Supercupa României, fix în perioada care nu este alocată nici FCSB-ului, nici celor de la CSA Steaua.

„Îmi lipsesc o Supercupă și un campionat. Unde sunt? 2001 și 2003 nu mai sunt. Eu am poză cu trofeul, cu Supercupa. Noi și cu bulgarii. La bulgari mai sunt două de CSKA Sofia. Și la noi sunt patru de Rapid, două de Steaua”, a declarat Adrian Neaga pentru DigiSport

Adrian Neaga, sceptic cu privire la viitorul echipei naționale

Fostul internațional român, care a adunat 6 prezențe pentru prima reprezentativă, nu o vede pe România prezentă la următorul Campionat European. Adrian Neaga consideră că tricolorii vor plăti pentru lipsa de strategie a Federației Române de Fotbal. 

„Sper, dar nu cred că ne vom califica. Nu avem nicio strategie la echipa națională. Am tot zis de atâta timp că vom face un proiect, dar n-avem niciun proiect, suntem departe.

Chiar vreau să-ți povestesc ceva. Am fost la Tottenham cu Aston Villa, pe 1 ianuarie. Am văzut în Londra că în orice spațiu verde era un teren de fotbal. La noi s-au închis și școlile. Suntem departe de fotbal. Poate o să ne calificăm când o să facă Campionatul European cu toate echipele.

Valorile s-au egalizat. Nu cred că suntem foarte departe de Kosovo și Belarus. Vor fi meciuri grele. Voi fi declarat persona non grata, că așa se întâmplă în România. Când vorbești urât de echipa națională, ești sunat, ți se trimit mesaj. Din păcate, adevărul ăsta este, chiar dacă se supără unii. La echipa națională nu avem nicio strategie”, a spus Adrian Neaga, pentru știrile PRO TV și www.sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!