Liga 1

"Niciodată penalty, e o fază comică!". Adrian Porumboiu, verdict dur după prestația lui Marian Barbu 

FCSB s-a impus cu 2-1 în meciul cu UTA Arad, din etapa a 18-a din Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Decembrie 2021, 09:06
Data actualizarii: Luni 06 Decembrie 2021, 09:46

Partida a fost marcată de greșelile de arbitraj ale centralului Marian Barbu care a dictat două lovituri de pedeapsă controversate pentru FCSB.

Adrian Porumboiu a explicat deciziile luate de arbitrul principal, declarând că acestea au fost eronate, atât la primul penalty, cât și la al doilea. 

"Niciodată penalty aici la Octavian Popescu, e o fază comică! Uitați cum cade Octavian Popescu, poc, zici că a fost secerat cu drujba! Uitați cum cade, greu de explicat așa ceva.

În niciun caz nu a fost penalty! S-a agățat de piciorul adversarului, nu există circumstanțe de penalty. Nu se impunea niciun fel de sancțiune aici. Adversarul stătea într-o poziție normală, ce era să facă? Să se dea la o parte? Nu este nevoie de VAR la așa ceva! Nu este 11 metri aici.

Ce să mai vedem la al doilea penalty? Jocul trebuia oprit, de ce să mai discutăm? La faza asta era responsabilitatea centralului, era pe diagonala lui. Din această cauză se spune că arbitrul trebuie să-și țină diagonala, era în zona lui. El trebuia să fie acolo, în 5-6 metri. Domnul asistent Orbuleț are un nume predestinat pentru astfel de faze.

Arbitrii sunt slabi de înger și știu că dacă nu se iau decizii împotriva lor se pot întoarce să arbitreze", a declarat Adrian Porumboiu, la Digi Sport Special.

Modifică setările cookies