Nebune totala! Contra i-a dus pe jucatorii Petrolului la paintball. Mesaj razboinic pentru rivale: "Noi suntem gata de lupta! Voi?"

Autor: Sport.ro
Joi 13 Februarie 2014, 22:45

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Mutu n-a glumit cand a spus ca va fi razboi cu Steaua!! Mutu si-a pus vesta anti-glont si s-a impuscat cu Zicu si Contra in cantonamentul Petrolului.

Contra si-a impartit echipa in doua tabere. Fotbalistii Petrolului s-au impuscat cu vopsea in Turcia. Geraldo a fost Rambo. Contra s-a bagat si el. Mutu si Zicu au dat de greu. Vestele anti-glont i-au cocosat. Pe Mutu, cantonamentele nu il mai epuizeaza

"Fac parte din viata mea. Nu o iau ca pe un chin, o iau ca pe ceva care imi trebuie" spune Mutu. "Noi suntem gata de lupta. Voi ?" - e mesajul Petrolului pentru Steaua si Astra, rivalele la titlu.

In locul lui Hamza, Petrolul l-a adus pe Toto Tamuz. Tancul nigerian pe care l-a vrut si Steaua va castiga 100 de mii de Euro la Petrolul pana-n vara.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies