Petrolul si-a prezentat a patra achizitie din aceasta iarna! Cu el se bate Mutu pentru un loc de titular! FOTO

Autor: Sport.ro
Joi 13 Februarie 2014, 18:35
Petrolul si-a prezentat a patra achizitie din aceasta iarna! Cu el se bate Mutu pentru un loc de titular! FOTO

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Petrolul Ploiesti si-a prezentat astazi cea de-a patra achizitie din aceasta iarna, dupa Mutu, Zicu si Gerson.

"Lupii" l-au transferat pe Toto Tamuz, atacant ce a mai jucat la la Hapoel Petah Tikva, Beitar Ierusalim, Hapoel Tel Aviv si Ural Oblast, fiind golgheterul Israelului in urma cu 3 sezoane.

”Toto are profilul de atacant pe care il cautam si ni-l doream la Petrolul. Am reusit sa-l transferam, castigand lupta pentru achizitionarea lui cu mai multe formatii din Liga I care il vroiau si ele in aceasta iarna. Prin venirea lui, Petrolul a incheiat perioada de transferuri, in acest moment fiind acoperiti pe toate posturile”, a declarat managerul sportiv Marius Nicolae despre noua achizie a ploiestenilor.

Nascut la 1 aprilie 1988 in Nigeria si liber de contract inainte de a semna cu Petrolul, internationalul cu 10 selectii si doua goluri pentru reprezentativa Israelului a declarat: ”Am ales Petrolul pentru ca a fost singura formatie din Liga I care m-a dorit cu adevarat. Sunt fericit ca voi avea ocazia sa joc in fata celui mai frumos public din Romania. Desi am ajuns la jumatatea campionatului, vreau sa intru in lupta pentru titlul de golgheter. Am venit sa dau totul pentru noua mea echipa, sa castig cupa si campionatul si sa-i fac fericiti pe suporteri.”, a spus nigerianul pe site-ul oficial al clubului.

Cine va marca cele mai multe goluri la Petrolul in retur? (392 voturi)
 
Mutu
57.40%
225 voturi
 
Zicu
29 voturi
 
Tamuz
35.20%
138 voturi
Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies