Mutu umple stadioanele in Romania! Anuntul ultrasilor de la Petrolul inaintea primului meci din campionat

Autor: Sport.ro
Joi 13 Februarie 2014, 17:47

	Mutu umple stadioanele in Romania! Anuntul ultrasilor de la Petrolul inaintea primului meci din campionat

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Transferul lui Mutu la Ploiesti a adus entuziasm maxim printre suporterii Petrolului. Fanii anunta ca vor fi 2000 in prima deplasare din noul an, la Brasov. Ultrasii de pe Ilie Oana sunt suparati pe decizia brasovenilor de a mari pretul biletelor la derby-ul cu Petrolul.

"Am vorbit si cu baieti din Brasov care spun ca nu se poate asa ceva. Ei veneau sa ne vada pe noi, galeria voia sa vada echipa noastra si pe Mutu, nu erau interesati de echipa lor. Domnul Zotta a spus ca pretul de 35 de lei e unul modest. Poate e modest pentru salariul dumnealui. Nu-l intereseaza fanii care vin de la Ploiesti si spectacolul din tribune.

Noi venim galerie mare, undeva in jur de 2000 de persoane. Oricum, mai putin de 1000 de oameni nu vom fi acolo, asta e sigur. O sa ne luam cele 404 bilete pentru grupul organizat, iar restul vor intra la tribuna 1, la tribuna a doua, sa vedem!", a spus Bogdan Dinu, unul dintre liderii galeriei Petrolului, la Sport Total FM.

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies