Narcis Răducan știe! Cum a descris tripleta FCSB-ului, Cordea - Compagno - Tavi Popescu

fcsb - rapid Narcis Raducan Superliga Superliga EXCLUSIV | Narcis Raducan, replica adus lui Gikiewicz: "Doar o parte din ce zice el e adevarat!" Ce spune fostul directorul sportiv al lui FCSB
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Noiembrie 2022, 20:45
Data actualizarii: Duminica 06 Noiembrie 2022, 20:44

FCSB - Rapid este LIVE TEXT de la ora 21:00 pe www.sport.ro!

Narcis Răducan, fost director sportiv la FCSB, în perioada august 2019 - noiembrie 2019, a vorbit despre tripleta din atac a echipei din Berceni, Andrei Cordea, Andrea Compagno și Tavi Popescu

Este a doua oară când Mihai Pintilii îi folosește pe cei trei în atac. Interimarul grupării „roș-albastre” i-a mai utilizat pe Cordea, Compagno și Popescu și în înfrângerea 0-3 cu West Ham, din Conference League.

„Într-adevăr, sunt jucători tehnici, cu talent, de la care sunt foarte multe așteptări și sunt imprevizibili. Pot crea probleme cei talentați și tehnici de la FCSB”, a spus Narcis Răducan la televiziunea Digi Sport.

FCSB - Rapid, LIVE TEXT de la 21:00

În runda a 17-a din Liga 1, FCSB va primi vizita Rapidului, LIVE TEXT pe www.sport.ro, de la 21:00. La prima vedere, având în vedere diferența de 12 puncte între cele două echipe, duelul dintre cele două rivale pare dezechilibrat.

Cu toate acestea, InStat prezintă o statistică echilibrată între cele Rapid și FCSB, referitoare la fazele ofensive create în acest sezon de cele două formații. 

„Medie şuturi pe meci: FCSB - 16,6; Rapid - 14,1.

Medie ocazii de gol pe meci: FCSB - 6; Rapid - 4,3.

Medie dueluri câştigate pe meci: FCSB - 86; Rapid – 80.

Medie driblinguri reuşite pe meci: FCSB - 15; Rapid – 16.

Total parade remarcabile: Ştefan Târnovanu - 13 în 14 meciuri, Horaţiu Moldovan - 14 în 16 partide”, sunt statisticile furnizate de InStat.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!