CFR Cluj Dan Petrescu Superliga Superliga

Dan Petrescu, verdict clar: „Aș rămâne aici până la finalul carierei”

Dan Petrescu a vorbit la conferința de presă premergătoare partidei dintre CFR Cluj și FCU Craiova despre cariera sa.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Noiembrie 2022, 20:35
Data actualizarii: Duminica 06 Noiembrie 2022, 20:33

Dan Petrescu se află la al treilea mandat la CFR Cluj și a reușit să aducă în Bănie de cinci ori titlul. Acum, tehnicianul a reușit să-i califice pe ardeleni în primăvara europeană.

Neluțu Varga, patronul CFR-ului, a precizat zilele trecute că-i pregătește un contract până în 2029 lui Dan Petrescu, care, la conferința de presă, a spus că nu ar pleca niciodată din Cluj.

„Nu, eu sunt la CFR şi sper să rămân cât mai mult. V-am spus şi înainte să am probleme aici că nu depinde de mine. Dacă ar depinde de mine, aş rămâne aici până la finalul carierei, dar nu depinde de mine”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

Dan Petrescu, până în 2029 pe banca CFR-ului!?

Neluțu Varga a susținut că „Bursucul” este singurul antrenor dintre cei care au pregătit-o până acum, care i-a dat siguranța că poate îndepli obiectivele pe care și le-a propus

Din acest motiv, patronul campioanei CFR a anunțat că ia în calcul să- prelungească înțelegerea cu încă cinci ani, începând cu 2024, atunci când îi expiră contractul. În consecință, Petrescu ar urma să o pregătească pe campioana României până în 2029.

„Niciodată nu mi-a trecut prin cap să mă despart de Dan. E unicul antrenor care mi-a dat încredere și speranțe pentru a ajunge la obiectivele dorite. El are contract până în 2024, dar are contract cât își dorește el.

Asta avem și noi în obiectiv următoarea perioadă să ne punem la masă să îi prelungim contractul. Sincer vrem să îi prelungim contractul încă cinci ani din 2024”, a spus Neluțu Varga, potrivit Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!