lorenzo insigne Napoli Toronto FC Superliga

Napoli își pierde căpitanul! Insigne, convins cu un salariu uriaș. Cu cine semnează italianul 

Lorenzo Isgine va pleca de la Napoli în vara lui 2022. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Decembrie 2021, 17:47
Data actualizarii: Marti 28 Decembrie 2021, 17:55

Lorenzo Isigne (30 ani) este un produs al academiei lui Napoli. Micuțul mijlocaș a debutat pentru prima echipă în 2010, iar de atunci, a strâns 415 meciuri, în care a reușit să marcheze de 114 ori și să ofere 91 de pase decisive. 

Doar că, aventura lui Isigne la Napoli se încheie în vara lui 2022, când îi expiră contractul cu Napoli. Iar, de acest lucru a profitat Toronto FC, care l-a ademenit cu un salariul anual de 9.5 milioane de euro și cu un angajament până în 2027. 

Presa din Italia susține că Insigne va semna la începutul lunii ianuarie cu echipa din MLS, oferta lui Aurelio De Laurentiis, președintele lui Napoli, de 3.5 milioane de euro anual neputând să concureze cu ce au oferit americanii. Conform Football Italia, motivul pentru care extreama a ales Toronto FC este acela că nu dorea să-și întâlnească fosta echipa într-o competiție europeană. 

Rezultatele lui Napoli din ultimele 4 etape, unde a încasat trei înfrângeri, 2-3 cu Atalanta, 0-1 cu Empoli, și 0-1 cu Spezia, i-au făcut pe elevii lui Luciano Spaletti să piardă primul loc din Serie A. După 19 etape, Napoli ocupă poziția a treia, cu 39 de puncte, la 7 puncte în spatele liderului Inter, și cu 3 puncte mai puțin decât AC Milan, care ocupă locul secund. 

Alături de Napoli, Insigne a câștigat două Cupe ale Italiei și o Supercupă. De asemenea, jucătorul a strâns 53 de selecții pentru Squadra Azzurra, pentru care a marcat și 10 goluri, reușind în 2020 să câștige Campionatul European. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!