Mutare SURPRIZA facuta de CFR! Clujenii au "furat" un fotbalist cheie de la Pandurii chiar inaintea primului meci din Europa League:

Autor: Sport.ro
Luni 15 Iulie 2013, 22:13

►Meciul decisiv pentru calificare, VARDAR-STEAUA, se vede IN DIRECT la ProTV, marti, 23 iulie

CFR Cluj continua sa se intareasca. Dupa mutarile lui Brandao, Gregory Tade, Damjan Djokovic sau Velayos, sefii fostei campioane au reusit inca un transfer important - Claudiu Voiculet, fotbalistul Panduriilor Targu Jiu.

Potrivit Prosport, CFR Cluj a renuntat la pista "Dan Nistor" si s-a reorientat rapid catre colegul acestuia de la mijlocul terenului, Voiculet, intelegandu-se deja cu oficialii gorjeni pentru un transfer.

"Transferul a fost facut la cererea CFR-ului, nu la cererea lui Voiculet. E o pierdere pentru Pandurii pentru ca nici Nicoara nu a putut fi trecut pe lista UEFA", este anuntul facut chiar de Marin Condescu.

In schimbul lui Voiculet, CFR-ul il va ceda definitiv pe Viorel Nicoara si va plati si o suma de bani.

Interesant este ca Voiculet a fost la un pas de Steaua in 2010, atunci cand Victor Piturca l-a testat chiar o perioada.

"Eu semnasem cu Steaua, dar transferul nu a fost inregistrat la Liga. Oricine isi doreste sa jaoce la Steaua. Asta e, pentru mine n-a fost sa fie. Sper sa am evolutii bune la Pandurii si apoi sa vedem ce va fi", spunea fotbalistul imediat dupa ratarea transferului, potrivit aceleiasi surse.

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT