Un fost jucător din Liga I a spus totul cu declarația asta: „Am văzut diferența dintre România și Austria”

Claudiu Voiculet Liga 1 Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 09:27
Data actualizarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 09:27
Fostul mijlocaș a evoluat la șapte echipe din România în timpul carierei sale.

Claudiu Voiculeț, ex-CFR Cluj, a povestit două momente din viața sa în care și-a luxat glezna. În consecință, fostul jucător a făcut o comparație între serviciile medicale din România cu cele din Austria.

Un fost jucător din Liga I a spus totul cu declarația asta: „Am văzut diferența dintre România și Austria”

Fostul mijlocaș a precizat că Pompiliu Popescu, fost medic al echipei naționale a României, s-a folosit de un ciocan cu zimți ascuțiți pentru a-i reface entorsa lui Voiculeț, în timp ce în Austria, dâmbovițeanul a fost așezat într-un cărucior și trimis să facă radiografie în urma aceleiași lovituri.

„Aveam glezna cât genunchiul, iar doctorul Pompiliu Popescu spunea că nu am nimic. Când ai entorsă, se umflă glezna. Mi-a dat cu un ciocănel minune (n.r.- un ciocan cu zimți ascuțiți, folosit pentru a perfora pielea și a elimina sângele din zona tumefiată) și a zis că peste 3 zile pot face antrenamente.

Când am făcut entorsă, m-am dus la spital în Austria și am văzut diferența între a te duce la un spital în Austria și a veni în România. În Austria a venit asistenta și m-a pus în cărucior pentru a nu călca pe acel picior. M-a dus la RMN, la radiografie”, a spus Claudiu Voiculeț, potrivit GSP.

Cifrele lui Claudiu Voiculeț

Fostul mijlocaș a evoluat de-a lungul carierei sale fotbalistice la Chindia, FCM Târgoviște, Farul Constanța, Curtea de Argeș, Pandurii Tg. Jiu, CFR Cluj, ASA Tg. Mureș, iar în 2017 s-a retras din activitate LA Pandurii.

Cele mai multe apariții pentru o echipă le-a bifat la Farul Constanța, dar și la Pandurii, 105 meciuri. La trupa din Tg. Jiu, Voiculeț a înscris 13 goluri și a oferit 12 pase decisive, în timp ce la formația de la malul mării a reușit șase goluri și patru assisturi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!