INCREDIBIL! Schimba TAS-ul inca o data configuratia Ligii 1? Oficialii Concordiei fac un anunt soc dupa barajul pierdut in fata Rapidului:

Autor: Sport.ro
Luni 15 Iulie 2013, 07:42

	INCREDIBIL! Schimba TAS-ul inca o data configuratia Ligii 1? Oficialii Concordiei fac un anunt soc dupa barajul pierdut in fata Rapidului:

►Meciul decisiv pentru calificare, VARDAR-STEAUA, se vede IN DIRECT la ProTV, marti, 23 iulie

Desi au ramas in Liga 1 pe care sportiva, de doua ori chiar, rapidistii pot juca in cele din urma tot pe a doua scena a fotbalului romanesc - este anuntul facut de antrenorul celor de la Concordia Chiajna, Ionut Chirila, cel care a tinut sa spuna asta atat la finalul partidei de sambata, cat si intr-un interviu acordat Prosport.

Potrivit acestuia, Concordia ar fi primit deja o instiintare de la TAS, iar decizia va fi comunicata in cursul acestei saptamani, mai exact joi, 18 iulie.

"Am primit ieri o hartie de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Decizia lor ne va fi comunicata joi, pe data de 18 iulie. Nu am nicio emotie. Am pierdut un meci, dar nu si razboiul. Chiajna o sa aiba, sezonul acesta, sansa sa faca reprize secunde exceptionale, asa cum a fost prima din meciul cu Rapid", a spus Chirila potrivit Prosport.

In ciuda spuselor antrenorului ilfovean, Marian Rada, omologul sau de la Rapid, nici nu concepe ca echipa lui sa fie retrogradata, acesta spunand ca Rapidul si-a castigat de 2 ori dreptul sa evolueze in liga 1.

"Eu inca nu cred ca a fost depus vreun memoriu de cei de la Chiajna. Daca e adevarat, nu ne ramane decat sa asteptam. Cred ca am demonstrat ca meritam sa jucam in Liga 1. Cei de la TAS trebuie sa tina cont si de barajul asta, doar nu l-am jucat degeaba", a spus Rada.

Tătaru: ”Prelungirea stării de alertă, după 15 iulie, aproape iminentă”
BRAT