Au venit sa DISTRUGA visul Stelei! Macedonenii de la Vardar anunta surpriza pe National Arena: "O sa inscriem! Jucam pe atac, e filosofia noastra!"

Autor: Sport.ro
Luni 15 Iulie 2013, 07:32

	Au venit sa DISTRUGA visul Stelei! Macedonenii de la Vardar anunta surpriza pe National Arena: "O sa inscriem! Jucam pe atac, e filosofia noastra!"

►Meciul decisiv pentru calificare, VARDAR-STEAUA, se vede IN DIRECT la ProTV, marti, 23 iulie

Macedonenii de la Vardar Skopje, campioni in tara lor, au sosit la Bucuresti cu ganduri mari si planuiesc sa le arate stelistilor ca nu sunt atat de slabi precum au fost considerati la prima vedere. Ba chiar spun ca ar putea produce marea surpriza si sa reuseasca sa elimine Steaua, un gol marcat pe national arena urmand sa cantareasca extrem de mult.

Desi sunt considerati victime sigure, macedonenii vor cauta sa inscrie macar o data in poarta lui Tatarusanu, sperand ca la meciul retur sa reediteze unul dintre cele mai mari succese din istoria clubului - eliminarea rusilor de la CSKA Moscova.

"Ne-am antrenat excelent la Zlatibor si suntem pregatiti. Intram in acest meci fara sa avem ceva de pierdut si vom da totul pe teren. E clar ca Steaua e favorita, dar noi suntem aici pentru a realiza surpriza. Cred ca un gol al nostru ne-ar imbunatati consistent sansele pentru mansa retur, care s-ar juca altfel. O infrangere la un gol diferenta nu ar fi un rezultat rau pentru noi. Trebuie doar sa inscriem", a spus Borche Manevski, unul dintre jucatorii lui Vardar, la sosirea in Romania.

Antrenorul campioanei Macedoniei, Blagoja Milevski, tine si el sa isi incurajeze jucatorii si anunta ca echipa sa vine la Bucuresti sa inscrie cel putin o data.

"Vardar va juva pe atac. Aceasta este filosofia noastra", a spus acesta, sigur fiind pe sansele fotbalistilor sai.

Echipa probabila a lui Vardar:
(4-2-3-1): Zahov - Dimitrovski, Bozovic, Tanevski, Cikarski/Reljic - Guobadia, Radjelovic - Gimenez, Petrov, Manevski - Kostovski. Antrenor: Blagoja Milevski

Tătaru: ”Prelungirea stării de alertă, după 15 iulie, aproape iminentă”
BRAT