Motivul stupid pentru care Liga 1 nu poate avea VAR cel putin pana in 2020! LPF arunca pisica in curtea lui Burleanu: "Arbitri trebuie trimisi la specializare"

Motivul stupid pentru care Liga 1 nu poate avea VAR cel putin pana in 2020! LPF arunca pisica in curtea lui Burleanu: "Arbitri trebuie trimisi la specializare"

LPF da vina pe FRF pentru faptul ca Liga 1 nu poate beneficia de arbitrajul video.

Liga 1 nu poate beneficia de arbitraj video cel putin pana in 2020. Gino Iorgulescu, presedintele LPF, spune ca centralii din Romania au nevoie de cursuri de specializare pentru a urmari reluarile video. El da vina pe FRF si spune ca Federatia condusa de Razvan Burleanu trebuie sa plateasca respectivele cursuri.

"Daca ne intarzie Federatia cu specializarea arbitrilor, atunci nu vom putea implementa VAR-ul in Play Off.

Toti arbitri sunt coordonati de FRF, de CCA, si trebuie sa ii trimita la specializare, pentru ca altfel nu putem implementa. Bineinteles ca pe cheltuiala lor. Daca era la noi CCA, plateam noi, dar daca nu e la noi, trebuie sa plateasca FRF.

A anuntat Federatia ca vrea VAR, dar arbitrii sunt specializati? Eu cred ca nu sunt pregatiti. Drept dovada, am avut arbitri la nivel international care nu au putut arbitra in Champions League.

Probabil ca s-au dus ei (n.r Ovidiu Hategan si Istvan Kovacs) pe cont propriu sau au facut un aranjament cu UEFA si cu FIFA, pentru ca nu erau arbitri internationali. Dar ceilalti din campionatul intern?! Nu cred ca sunt specializati inca", a spus Iorgulescu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 13 mai. 953 de noi cazuri de infectare în ultimele 24 de ore
BRAT
Modifică setările cookies