Iordanescu VREA sa preia Steaua!!! BREAKING NEWS: anunt incredibil al lui Becali!

Numirea lui Oprita antrenor la Steaua nu e singura noutate a verii la CSA.

Becali dezvaluie ca echipa Armatei ar putea sa-si schimbe conducerea. Anghel Iordanescu e implicat.

Patronul FCSB nu se gandeste sa-l oferteze pe Marius Lacatus, liber dupa despartirea de Steaua. Crede ca simbolul ros-albastrilor nu i-ar accepta oferta.

"Fac eu lucruri de fatata vreodata? Marius e un baiat cu demnitate. El a facut ce-a facut ca sa castige si el un ban, normal, pentru familia lui. Dar el ar veni, credeti? N-ar veni el la FCSB pentru ca s-ar manji. N-as face nici eu, din respect pentru el si din bun simt. N-as face ca nici nu cred in ceea ce fac... nu fac nimic de fatada... ce sa fac cu el? N-am ce... Nu fac nimic de fatata. Nu ma intereseaza suporterii, cine vrea sa vina la mine, vine. Cine nu, nu.

Aia din Liga a 4-a ce-o sa faca? Am inteles ca vand actiuni, deja s-au facut bisericutele. Am auzit deja ca se fac bisericutele cine sa ia echipa. Unul dintre ei e Iordanescu. El vrea sa preia. Cu generali, cu nu stiu cum... Nu stiu in ce structura juridica. Au vazut ei palmarescul si gata... Dar eu o sa-l castig inapoi. Si un copil de clasa a 5-a stie.

A spus un judecator, dar nu poate o sa zica la Curtea de Apel. Nu stiu daca Piturca se baga la CSA. Nu e fraier sa se duca la ceva... ce? Nu se duce el decat daca sunt roade. Si ca sa se apuce Piturca sa sadeasca acum ca sa ia roade peste 10 ani... nu cred, ca nu e fraier", a spus Becali la PRO X.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Româncă din China, despre epidemia de coronavirus: “E panică. Am un rucsac plin de măşti”
BRAT