Motivul pentru care transferurile pe ruta Astra - FCSB au PICAT! De ce au refuzat cei 4 jucatori mutarea la ros-albastri 

Motivul pentru care transferurile pe ruta Astra - FCSB au PICAT! De ce au refuzat cei 4 jucatori mutarea la ros-albastri 

Gigi Becali a incercat cateva mutari 'de urgenta' inainte de meciul cu Slovan Liberec din Europa League. 

Patronul FCSB si Ioan Niculae au ajuns la o intelegere pentru transferul a 4 jucatori, insa totul a picat dupa miezul noptii, dupa ce fotbalistii au refuzat sa faca mutarea in tabara echipei lui Becali. 

David Bruno, Daniel Graovac, Valentin Gheorghe si Mihai Radut erau cei 4 pe care Niculae a acceptat sa ii lase la FCSB pentru meciul cu Liberec si eventual si pentru meciul din playoff, in cazul unei calificari. 

Insa, mutarea a picat din motive financiare. Jucatorii vor sa se adreseze comisiilor federale pentru a-si recupera salariile restante, dar si sa devina liberi de contract. In cazul unui imprumut la FCSB, ros-albastrii ar fi ajuns al doilea club pentru care fotbalistii evolueaza in sezonul in curs, iar un viitor transfer ar fi fost imposibil de facut. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Atac cu armă albă în Nisa. Autoritățile nu exclud posibilitatea unui incident terorist. VIDEO
BRAT

Modifică setările cookies