Motivul pentru care Domagoj Pavicic nu a mai continuat la Dinamo

Domagoj Pavicic Dinamo Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Iunie 2024, 08:49
Data actualizarii: Sambata 01 Iunie 2024, 08:49

După ce s-a salvat de la retrogradare, Dinamo a anunțat despărțirea de șase fotbaliști, printre ei și Domagoj Pavicic (30 de ani).

Mijlocașul croat a fost adus în iarnă sub formă de împrumut de la Aris Salonic, gruparea la care nu a reușit să prindă foarte multe minute în prima parte a sezonului. Pavicic a pus umărul la salvarea lui Dinamo de la retrogradare, iar evoluțiile sale solide sub comanda conaționalului Zeljko Kopic i-au făcut pe fani să se gândească la un transfer definitiv.

Ce salariu avea Domagoj Pavicic la Dinamo

Doar că acest lucru nu a fost posibil, iar ”Pavec” se va întoarce la Salonic. Motivul este reprezentat de salariul pe care croatul îl câștigă în Grecia, mult peste media Superligii României.

Pentru cele cele luni petrecute în România, Pavicic a primit un salariu de 15.000 de euro din partea lui Dinamo, unul mai mic față de cel pe care-l câștiga la Aris (25.000 de euro), scrie iAMSport.ro.

În perioada petrecută la Dinamo Zagreb, alături de care a câștigat patru titluri de campion în Croația, Pavicic a avut un salariu lunar de 30.000 de euro, mult peste posibilitățile lui Dinamo.

Pe lângă Pavicic, de la Dinamo au mai plecat Goncalo Gregorio, Dani Iglesias, Ricardo Grigore, Neluț Roșu și Edgar Ie.

Înainte de a veni la Dinamo, Domagoj Pavicic a evoluat pentru Dinamo Zagreb, NK Lokomotiva, HNK Rijeka, Konyaspor și Aris Salonic.

În prezent, site-urile de specialitate îi oferă lui Pavicic o cotă de piață de 700.000 de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!