OFICIAL A început curățenia la Dinamo! 6 jucători au plecat de la echipă

Dinamo Daniel Iglesias edgar ie Goncalo Gregorio Ricardo Grigore Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Mai 2024, 21:40
Data actualizarii: Joi 30 Mai 2024, 21:39

Dinamo a anunțat că s-a despărțit de șase fotbaliști la finalul sezonului 2023/2024, la trei zile după ce a câștigat barajul pentru menținerea în Liga 1 contra celor de la Csikszereda (2-0, la general).

A început curățenia la Dinamo! 6 jucători au plecat de la echipă

Dinamo se desparte de fundașii Edgar Ie și Ricardo Grigore, mijlocașii Domagoj Pavicic, Daniel Iglesias și Neluț Roșu, dar și de atacantul Goncalo Gregorio. Toți cei șase au ajuns cu contractele la final.

"MULȚUMIM!

Dinamo este emoție, Dinamo înseamnă bucurie, Dinamo reprezintă, pentru fiecare dintre noi, o călătorie în alb și roșu spre elită. Mersul fotbalului are însă și altfel de clipe, de încheiere a raporturilor contractuale, de mulțumiri publice. 

Această călătorie a ajuns la capăt pentru o parte dintre componenții echipei noastre, aflați la final de contract cu Dinamo. Din Academie, de două sezoane, un campionat sau o jumătate de an, fiecare dintre ei a încercat să ridice nivelul echipei. 

Unii au reușit, alții, nu. Nu ne rămâne decât să le mulțumim că au îmbrăcat, cu mândrie, tricoul lui Dinamo și să le urăm mult succes în carieră! 

  • 7 Gonçalo Gregório ➡️ 41 jocuri / 8 goluri 
  • 10 Daniel Iglesias ➡️ 67 jocuri / 6 goluri 
  • 18 Domagoj Pavičić ➡️ 20 jocuri / 1 gol 
  • 27 Ricardo Grigore ➡️ 113 jocuri / 7 goluri 
  • 30 Neluț Roșu ➡️ 60 jocuri / 1 gol 
  • 32 Edgar Ié ➡️ 5 jocuri

Mulțumim, în ordinea numerelor de tricou Dinamo, Gonçalo Gregório, Daniel Iglesias, Domagoj Pavičić, Ricardo Grigore, Neluț Roșu și Edgar Ié!", a transmis Dinamo.

Neluț Roșu, primul care și-a anunțat plecarea: "Mulțumesc, Dinamo!"

Printre primii jucători care se despart de Dinamo în această vară se numără Neluț Roșu (30 de ani), care a ajuns la final de contract. Mijlocașul central, mai mult rezervă neutilizată în ultima parte a sezonului, și-a anunțat plecarea de la formația bucureșteană la trei zile după returul barajului cu FK Csikszereda (0-0, 2-0 pentru Dinamo la general).

"Mulțumesc, Dinamo! După 2 ani a venit timpul să ne spunem la revedere! Mulțumesc suporterilor care au demonstrat ce înseamnă Dinamo și au fost mereu lângă echipă! 

Mă bucur că am reușit să pun umărul la promovarea în SuperLiga și la menținerea echipei în prima ligă după un sezon foarte greu!", a transmis Neluț Roșu, pe Instagram.

Neluț Roșu, campion al României cu FC Viitorul în 2017, a ajuns la Dinamo în vara anului 2022, imediat după retrogradarea echipei în Liga 2. În eșalonul secund, mijlocașul născut în Cluj-Napoca a fost om de bază, cu 34 de meciuri jucate.

În stagiunea recent încheiată, situația s-a schimbat pentru Neluț Roșu, care a prins doar 26 de partide în toate competițiile. Zeljko Kopic nu l-a folosit deloc în barajul cu Csikszereda, iar în play-out l-a introdus doar pe finalul a trei jocuri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!