Motivul pentru care CFR Cluj și-a pierdut din formă: „Sunt convins!” 

CFR Cluj Flavius Stoican Superliga Superliga Dan Petrescu
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Mai 2023, 18:51
Data actualizarii: Joi 11 Mai 2023, 18:52

Campioana en-titre a României se află în acest moment pe a treia poziție în clasament.

CFR Cluj completează podiumul cu 39 de puncte. După șapte etape disputate în play-off-ul Superligii, ardelenii au înregistrat patru rezultate de egalitate, două înfrângeri și o signură victorie.

Motivul pentru care CFR Cluj și-a pierdut din formă: „Sunt convins!” 

În următoarea etapă, formația dirijată de Dan Petrescu va avea de furcă cu FCSB, ocupanta locului secund, duminică, 14 aprilie, de la ora 21:00. Meciul va fi LIVE TEXT și pe www.sport.ro!

Flavius Stoican, antrenor la FC Botoșani din decembrie 2022, a vorbit despre situația de la CFR Cluj. După cinci ani consecutivi în care a câștigat titlul, se pare că ardelenii vor pierde hegemonia Superligii.

„Au avut continuitate destul de lungă. Să câștigi cinci ani la rând campionatul, la un moment dat, în viața unei echipe, vin și astfel de sincope. CFR a mai avut astfel de sincope, dar au venit pe la mijlocul campionatului sau la început și s-au redresat.

Acum au venit spre final. Nu știu dacă mai pot redresa, să ocupe unul dintre cele două locuri din fruntea clasamentului. Sunt convins că Dan Petrescu lucrează la fel, jucătorii își doresc la fel de mult să câștige campionatul, dar câteodată nu îți ies lucrurile așa cum îți dorești. Nu aș putea să spun de ce s-a întâmplat asta.

La prima vedere, pot spune că te surprinde, dar, ținând că sunt sincope în viața fiecărei echipe, nu m-a surprins. Văd un lucru normal ca o echipă să nu fie campionă la nesfârșit. Ceilalți adversari se întăresc, sunt și ei destul de echilibrați. Dacă e să spun de ce CFR a reușit să câștige campionatele respective, pentru că au fost echilibrați.

Celelalte echipe erau aproape la același nivel din punct de vedere calitativ, dar CFR a fost o echipă care lăsa senzația de echilibru”, au fost cuvintele lui Flavius Stoican, potrivit Digi Sport.

Plecări în masă de la CFR Cluj! Patru jucători ai campioanei au deja bagajele făcute

După ce șansele CFR-ului la titlu s-au diminuat considerabil (în momentul de față ele existând doar matematic), Dan Petrescu a luat decizia de a se concentra asupra pregătirii pentru următoarea stagiune.

MAI MULTE DETALII AICI

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!