Liga 1

Motivul pentru care Becali nu mai speră să obțină milioane de euro pe Florinel Coman

Florinel Coman trece prin cea mai dificilă perioadă a carierei. Dinamo - FCSB are loc azi, de la ora 20:00. 

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 18:15
Data actualizarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 18:27

”Mbappe de România” trece, de mai bine de un an, printr-un coșmar. Extrema a evoluat foarte puțin în ultimul timp, din cauza mai multor accidentări, iar un eventual transfer al său, pe o sumă mare de bani, este improbabil.

Deși potențialul lui este unul imens, Becali nu mai speră să obține zecile de milioane de euro pe care le dorea în schimbul fotbalistului crescut de Academia Hagi. Asta pentru că Coman este departe de forma de altă dată.

Prosport anunță că, deși a fost declarat apt, Florinel Coman are încă probleme în zona operației, iar forma lui fizică este incertă. Mai mult, din cauza lipsei de meciuri, extrema și-a pierdut încrederea în sine, intrând într-o perioadă de nesiguranță psihică.

El a fost operat în septembrie 2021, iar recent s-a plâns staffului vicecampioanei României că are dureri în zona operată, simțind un disconfort.

A intrat puțin mai bine (n.r. cu CFR Cluj) decât în penultimul, dar încă nu este Florinel Coman, îi mai trebuie încă o lună. Nu vedeți că nu mai vorbesc de Florinel, că l-am uitat, nu vedeți că vorbesc de Tavi, de Ianis? 

Vine vremea aia a lui, dar nu mai pot să vorbesc despre mulți bani, când ajungi la 22-23 de ani nu mai poți vorbi de milioane”, spunea Gigi Becali, în direct la Pro X, despre Florinel Coman.

  • 9 meciuri, un gol și o pasă de gol a strâns Coman în acest sezon, pentru FCSB.
  • În total, el a marcat de 34 de ori și a oferit 36 de ”assisturi” în 139 de meciuri jucate în tricoul echipei lui Gigi Becali.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies