Motivele pentru care Chindris NU vrea sa vina la FCSB! Ce greseala a facut Becali si ce i-a transmis fotbalistul agentului sau

Motivele pentru care Chindris NU vrea sa vina la FCSB! Ce greseala a facut Becali si ce i-a transmis fotbalistul agentului sau

Transferul lui Chindris la FCSB a intrat in impas.

Gigi Becali il vrea cu insistenta pe Chindris la FCSB, vazandu-l inlocuitorul perfect pentru Planic. Patronul ros-albastrilor a negociat cu Valeriu Iftime pentru fundasul de la Botosani, insa negocierile au intrat in impas. Becali i-a oferit 400 de mii de euri lui Iftime, insa acesta nu a fost de acord.

Becali spune ca impresarii lui Chindris sunt cei care ingreuneaza transferul acestuia la FCSB, insa nici fotbalistul nu e foarte covins ca ar vrea sa faca acest pas. Fotbalistul i-a anuntat atat pe impresarul sau cat si pe Valeriu Iftime ca nu vrea sa mearga la FCSB in acest moment. Primul motiv pentru care refuza acest transfer sunt criticile lui Becali.

Al doilea motiv este de latura financiara, Chindris nu ar castiga decat 4000-5000 de euro pe luna salariu pana in octombrie, intrucat Becali a diminuat salariile fotbalistilor la 50%, iar pe o parte dintre ei i-a trimis in somaj tehnic. 

Nu in ultimul rand, Chindris le-a transmis apropiatilor sai ca ar vrea sa prinda un transfer in strainatate si nu vrea sa se grabeasca sa semneze cu FCSB.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies