"Vor castiga 100%!" Lovitura care ii poate fi fatala lui Becali! Patronul FCSB e acuzat de "discriminare"! Ce s-a intamplat

"Vor castiga 100%!" Lovitura care ii poate fi fatala lui Becali! Patronul FCSB e acuzat de "discriminare"! Ce s-a intamplat

Gigi Becali ar putea sa le achite salariile jucatorilor pe care i-a bagat in somaj tehnic.

Juristul LPF si avocatul AFAN, Lucian Enache a vorbit despre situatia de la FCSB si considera discriminare ceea ce a facut Gigi Becali. Acesta este de parere ca patronul ros-albastrilor nu va scapa de plata salariilor jucatorilor pe care i-a bagat in somaj tehnic.

Cristi Balgradean, Marko Momcilovic, Alexandru Stan, Harlem Gnohere si Adi Popa sunt jucatorii bagati de Gigi Becali in somaj tehnic, iar avocatul este de parere ca fotbalistii vor castiga la TAS.

"In cazul unei companii, sunt pastrati 10% dintre muncitori, care sa continue productia. Dar in cazul unui club de fotbal, toti muncitorii fac acelasi lucru. La FCSB a fost discriminare, un somaj tehnic selectiv. Din punctul meu de vedere, Adi Popa si ceilalti jucatori vor castiga procesele 100%.

La noi in tara se mai judeca pe prietenii, dar exista TAS, care va rezolva toate aceste probleme. Va dura cat va dura, nu pot estima cat, dar se va rezolva sigur. Pe 16 martie s-a declarat starea de urgenta, iar pe 17 sau 18 unele cluburi deja taiau salarii", a spus Lucian Enache, la Digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies