Moruțan va sta pe un munte de bani la Galatasaray! Cât va câștiga jucătorul 

Olimpiu Morutan FCSB Galatasaray Gigi Becali Fotbal extern Moruțan va sta pe un munte de bani la Galatasaray! Cât va câștiga jucătorul
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 August 2021, 16:00
Data actualizarii: Marti 24 August 2021, 16:26

Gigi Becali a dezvăluit salariul pe care Olimpiu Moruțan îl va încasa anual la Galatasaray. 

Olimpiu Moruțan (22 ani) a fost vândut la Galatasaray pe 4.2 milioane de euro, plus un bonus de 1.5 milioane de euro dacă jucătorul bifează 10 meciuri în cei cinci ani de contract și dacă echipa turcă se califică în grupele Europa League. 

Gigi Becali a dezvăluit că mai avea o ofertă pentru mijlocașul ofensiv din partea lui Copenhaga, care oferea 5 milioane de euro în schimbul jucătorului. De asemenea, omul de afaceri a mărturisit salariul pe care Moruțan îl va încasa la Galatasaray anual.

  • Moruțan va sta pe un munte de bani la Galatasaray! Cât va câștiga jucătorul

Becali: „Aveam 5 milioane de euro de la Copenhaga”
 

Ei au aflat de la televizor. Eu așa i-am spus lui Giovanni, că aveam 5 milioane de euro sigur de la Copenhaga, atunci au revenit și au dat 5 milioane 700 de mii de euro și Moruțan pleacă astăzi. 

Eu nu cred că jucătorului îi convine, Copenhaga îi dădea 450.000 de euro salariu, iar Galatasaray îi dă 800.000 de euro. Cu tot cu bonusuri, ajunge la 1 milion de euro.

Pe mine nu mă interesează că sunt ei la bursă. Eu spun adevărul oamenilor. Nu le convine că e vorba de fairplay financiar, am înțeles că se supără și ceilalți. Galata e mai privilegiată în statul turc, atunci se supără Fenerbahce și Besiktas”, a declarat Gigi Becali la DigiSport. 

Olimpiu Moruțan este al doilea român pe care Fatih Terim îl transferă în această vară, după ce i-a achitat 6.5 milioane de euro Universității Craiova pentru Alexandru Cicâldău (24 ani). 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!