NEWS ALERT Olimpiu Moruțan a plecat spre Turcia. Noua achiziție a celor de la Galatasaray e însoțit de Giovanni Becali

Olimpiu Morutan Galatasaray transfer olimpiu morutan Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 August 2021, 20:22
Data actualizarii: Marti 24 August 2021, 21:02

Olimpiu Moruțan s-a transferat la Galatasaray, iar în această seară a plecat spre Turcia pentru a oficializa mutarea. 

Jucătorul celor de la FCSB a fost însoțit de Giovanni Becali și de Florin Vulturar, impresarul său. 

Olimpiu Moruțan (22 ani) a fost vândut la Galatasaray pe 4.2 milioane de euro, plus un bonus de 1.5 milioane de euro dacă jucătorul bifează 10 meciuri în cei cinci ani de contract și dacă echipa turcă se califică în grupele Europa League. 

Gigi Becali a dezvăluit că mai avea o ofertă pentru mijlocașul ofensiv din partea lui Copenhaga, care oferea 5 milioane de euro în schimbul jucătorului. De asemenea, omul de afaceri a mărturisit salariul pe care Moruțan îl va încasa la Galatasaray anual.

Becali: „Am pus niște clauze prin care să iau banii 100%”

 „Moruțan azi-noapte s-a întrerupt, au trimis un negociator, am negociat, ne-a spus Giovanni că mai au o ofertă, că îl dau cu 5 milioane de euro, când a auzit de 5.7 milioane de euro, ei credeau că îl dau cu cinci. Azi dimineață au mai trimis o ofertă. Au zis că respectăm contractul, sunt 5.7 milioane de euro bani siguri, 500 000 de euro dacă joacă 10 meciuri în cinci ani. Un milion jumate dacă se califică în Euroapa League sau Champions League în orice an. 

Dacă se califică anul ăsta în Europa League luăm 500 000 de euro. Am pus niște clauze, le-au acceptat, prin care să iau banii 100%. 5.7 milioane vor fi bani siguri. O să plece, m-am înțeles de aseară, nu ați văzut că nu a mai jucat? Au zis să nu joace, bine, domnule nu joacă. 

Da, pleacă astăzi spre Turcia. Vedeți când o să fie avionul de Istanbul”, a declarat Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!