Moment FABULOS la conferinta de presa a unei echipe din Liga 1! Primarul si-a prezentat noua achizitie in direct: o motocicleta de colectie: "Sa inceapa razboiul!" VIDEO

Vineri 30 Noiembrie 2018, 13:09

Primarul a urcat prima data pe motocicleta chiar inainte de conferinta de presa.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Conferinta celor de la Concordia Chiajna inaintea partidei din aceasta etapa contra celor de la Hermannstadt a fost precedata de un moment amuzant ce l-a avut in prim-plan pe primul Chiajne, Mircea Minea. Acesta a cumparat o replica a unei motociclete din timpul Razboiului Mondial iar cel de la care a cumparat-o a oferit o demonstratie chiar in parcare!

A venit apoi randul lui Minea sa urce pe motocicleta, fix cand Dorinel Munteanu se indrepta spre conferinta de presa. "Sa inceapa razboiul!" a fost mesajul primarului pentru antrenorul Concordiei.

"Pentru noi dupa infrangerea cu CFR acest joc este extrem de important. E un joc foarte, foarte greu, intalnim o echipa care in ultimele jocuri a castigat, a revenit sub comanda lui Miriuta de la o echipa care se batea la retrogradare si acum ne-a depasit.

Am incredere in echipa, am incredere ca vom obtine puncte suficiente in aceste 5 jocuri ca sa avem liniste de Sarbatori" a spus Dorinel Munteanu in conferinta de presa de astazi.VIDEO PROTVPLUS.RO

Kovesi, locul 2 la votul din Consiliul UE. România a votat pentru candidatul francez
BRAT