ongenda FCSB hervin ongenda Transfer valeriu iftime Superliga

Moldovenii râd de ofertele rivalelor pentru Ongenda! "Cred că a uitat un 0!" Ce spune Becali

Francezul este unul dintre fotbaliștii cei mai curtați ai Ligii 1.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 25 August 2021, 09:02
Data actualizarii: Miercuri 25 August 2021, 09:12

Gigi Becali a anunțat că a vorbit cu Edi Iordănescu și l-ar vrea pe Hervin Ongenda, dar răspunsul celor de la FC Botoșani nu a întârziat să apară. Valeriu Iftime, omul numărul 1 de la formația moldavă, spune wcă există interes de la mai multe echipe, CSU Craiova făcând și ea ofertă, pe lângă FCSB.

"Oferta de la FCSB e de 300.000 de euro. Dacă Moruțan face 4 milioane și Ongenda doar 300.000... Mai e o ofertă din România, de la CSU Craiova. 150.000 de euro în două tranșe. Cred că au greșit, au uitat un zero (n.r. - râde). Sub un milion nu pleacă.

Mai e și un intermediar, care a venit să ne ceară acceptul, dacă-l dăm pe un milion de euro și își dă acceptul și jucătorul... Dar nu o iau în calcul, nu mi se pare serioasă.

Ongenda, dacă mă ascultă, dacă rămâne aici și face ce trebuie până la iarnă, va ajunge să câștige un milion de euro pe an. Ăsta trebuie să fie targetul lui, la ce valoare are", a declarat Valeriu Iftime, pentru gsp.

Becali, răspuns pentru Iftime


"Iftime l-a vândut în Italia pe Ongenda cu 150.000 de euro, la Chievo, ăia l-au lăsat liber și au avut și probleme cu italienii la bani, s-au dus la Comisii, la UEFA. S-a întors gratis la Botoșani până la urmă.

Eu i-am oferit 100.000 de euro prima dată. Apoi, el mi-a spus că îi dă Craiova 150.000, și am mărit și eu oferta, tot la 150.000. Așa face el, licitații. Dar cu mine nu îi mai merge!

Vrea un milion? Îmi vine să râd... Oricum, eu nu mai decid ce jucători vin la noi. Edi îmi spune ce vrea, și eu îi aduc. Dacă pot, bineînțeles", a declarat Becali pentru sursa menționată.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!