MM surprinde: super golul lui Pigliacelli l-a convins de victoria FCSB! "Atunci mi-am zis ca vom castiga!"

MM surprinde: super golul lui Pigliacelli l-a convins de victoria FCSB! "Atunci mi-am zis ca vom castiga!"

FCSB a invins Craiova pe National Arena. 

Meciul incheiat 3-2 in favoarea stelistilor nu a fost lipsit de faze memorabile si de rasturnari de situatie incredibile. Unul dintre aceste momente a fost acela in care portarul oltenilor, Pigliacelli, a fost trimis de Mangia sa execute lovitura de la 11 metri acordata de arbitru in minutul 38. 

Desemnarea portarului drept executant al penalty-ului nu a fost privita cu ochi buni de stelisti. Balasa a spus ca oltenii "i-au luat la misto" atunci cand l-au trimit pe Pigliacelli la punctul cu var. De asemenea, Hora a declarat ca Pgliacelli i-a luat peste picior pe jucatorii FCSB-ului cu iesirile sale cu mingea pana la mijlocul terenului. 

Cei doi au fost completati de Meme Stoica. Acesta nu s-a putut abtine si, chiar daca nu a comentat decizia lui Mangia in ceea ce priveste executantul penalty-ului, Meme l-a ironizat pe Pigliacelli pentru reactia de dupa executarea penalty-ului. 

"Momentul penalty-ului lor, transformat de Pigliacelli, nu l-am perceput in niciun fel. Am vazut insa bucuria exagerata a portarului oltean in fata galeriei. Atunci mi-am zis ca vom castiga acest meci. Dar, inteleg, vine din sudul Italiei, ei sunt mai colerici acolo. Ar fi un mijlocas bun", a comentat Meme. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mărturia unui pacient cu Covid-19: „Îi auzeai cum se chinuie să resusciteze”
BRAT