MM Stoica Dinamo FCSB Superliga

MM Stoica vrea ca scenariul lui Rădoi să devină realitate, doar ca FCSB să o umilească iar pe Dinamo: „Să-i batem ca anul ăsta”

Dinamo ocupă locul 15 în clasamentul Ligii 1, cu 12 puncte, și ar putea retrograda la finalul acestui sezon dacă lucrurile nu se schimbă subtanțial la echipă după pauza de iarnă.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 17:12
Data actualizarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 17:22

Mirel Rădoi a vorbit zilele trecute despre un scenariu incredibil care ar putea să o salveze din nou pe Dinamo de la retrogradare în cazul în care „câinii” nu vor putea ieși singuri din zona roșie.

Potrivit lui Rădoi, fostul selecționer al României, numărul de echipe din Liga 1 ar urma să fie crescut la 18 în cazul în care Dinamo se va clasa pe unul dintre ultimele două locuri la final de sezon.

MM Stoica nu crede că scenariul lansat de Mirel Rădoi va deveni realitate, însă spune că și-ar dori ca Dinamo să se salveze pentru ca FCSB să-i administreze încă o umilință în sezonul viitor.

„Dacă Dinamo se clasează pe unul dintre ultimele două locuri, ar da baraj, iar acolo se poate întâmpla orice. Nu se poate să avem 18 echipe în Liga 1 fără să urce cel puțin două din Liga 2. Acum avem 16 echipe în Liga 1. În acel scenariu ar însemna ca locurile 13 și 14 să nu mai dea baraj, iar locurile 15 și 16 să aibă baraj cu locurile 3 și 4 din play-off-ul ligii secunde. 

În primul rând, ar însemna o schimbare a sistemului competițional în timpul desfășurării unui sezon. Nu cred în această variantă, deși mi-ar conveni.

Îmi doresc ca Dinamo să fie în primul eșalon. Dacă s-ar putea să o batem de fiecare dată aşa cum am bătut-o anul acesta (n.r. - cu 6-0), ar fi şi mai bine, dar vreau Dinamo în primul eşalon. I-aş vrea pe dinamoviști şi în play-off, nu e problemă”, a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

Dinamo s-a despărțit în această pauză de iarnă de Mircea Rednic, iar în locul „Puriului” a fost numit Flavius Stoican. „Câinii roșii” ocupă penultima poziție în clasamentul Ligii 1, cu 12 puncte.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!