Liga 1

Gigi Becali crede că Mureșan o va îngropa pe Dinamo: „Nu avea ce căuta acolo! A făcut ce a vrut cu ei”

Patronul FCSB, Gigi Becali, consideră că oamenii din conducerea lui Dinamo au greșit în momentul în care l-au adus pe Iuliu Mureșan la club.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 16:26
Data actualizarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 16:33

Mai mult, Becali este convins că „roș-albii” nu vor reuși să se salveze de la retrograsare în acest sezon, deoarece ar avea nevoie de investiții majore pentru a reuși acest lucru.

„Echipa asta nu mai contează în Liga 1 pentru echipele noastre tari din campionat. Nu am treabă cu suporterii. Dar cât credeți că pot aduce ei bani de acasă? Eu eram sigur că nici Negoiță nu o să stea prea mult, pentru că nici el nu avea bani de Dinamo. Și așa a rezistat prea mult acolo. Mureșan l-a adus pe Stoican, dar ce o să facă? Aduce ăla bani de acasă?

Becali: „Mureșan nu avea ce căuta la Dinamo!”

Lor le trebuie mulți bani, dar mulți de tot. La cum joacă acum, B-ul scrie pe ei. Credeați că dacă a venit Mureșan de la Cluj, gata rezolvă el treaba? Păi, cu cei bani? Aduce el de acasă? Oricum a făcut ce a vrut cu ei pe la Dinamo, iar eu cred că nici nu avea ce să caute la Dinamo. Și dacă îl aduc pe Mourinho, tot nu îi mai scapă nimeni”, a spus Gigi Becali, potrivit ProSport.

Dinamo s-a despărțit în această pauză de iarnă de Mircea Rednic, iar în locul „Puriului” a fost numit Flavius Stoican. „Câinii roșii” ocupă penultima poziție în clasamentul Ligii 1, cu 12 puncte.

Modifică setările cookies