Gigi Becali crede că Mureșan o va îngropa pe Dinamo: „Nu avea ce căuta acolo! A făcut ce a vrut cu ei”

Gigi Becali Dinamo FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 16:26
Data actualizarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 16:33

Patronul FCSB, Gigi Becali, consideră că oamenii din conducerea lui Dinamo au greșit în momentul în care l-au adus pe Iuliu Mureșan la club.

Mai mult, Becali este convins că „roș-albii” nu vor reuși să se salveze de la retrograsare în acest sezon, deoarece ar avea nevoie de investiții majore pentru a reuși acest lucru.

„Echipa asta nu mai contează în Liga 1 pentru echipele noastre tari din campionat. Nu am treabă cu suporterii. Dar cât credeți că pot aduce ei bani de acasă? Eu eram sigur că nici Negoiță nu o să stea prea mult, pentru că nici el nu avea bani de Dinamo. Și așa a rezistat prea mult acolo. Mureșan l-a adus pe Stoican, dar ce o să facă? Aduce ăla bani de acasă?

Becali: „Mureșan nu avea ce căuta la Dinamo!”

Lor le trebuie mulți bani, dar mulți de tot. La cum joacă acum, B-ul scrie pe ei. Credeați că dacă a venit Mureșan de la Cluj, gata rezolvă el treaba? Păi, cu cei bani? Aduce el de acasă? Oricum a făcut ce a vrut cu ei pe la Dinamo, iar eu cred că nici nu avea ce să caute la Dinamo. Și dacă îl aduc pe Mourinho, tot nu îi mai scapă nimeni”, a spus Gigi Becali, potrivit ProSport.

Dinamo s-a despărțit în această pauză de iarnă de Mircea Rednic, iar în locul „Puriului” a fost numit Flavius Stoican. „Câinii roșii” ocupă penultima poziție în clasamentul Ligii 1, cu 12 puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!