MM Stoica, replică tăioasă pentru Mihai Rotaru, după ce acesta a susținut că provoacă antipatie printre echipele din playoff

Mihai Stoica FCSB Mihai Rotaru Universitatea Craiova Superliga Mihai Stoica (MM)
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Februarie 2023, 16:09
Data actualizarii: Duminica 19 Februarie 2023, 16:17

Mihai Stoica (57 de ani) l-a taxat pe Mihai Rotaru pentru acuzele pe care acesta i le-a adus.

Managerul general al FCSB, nu i-a rămas dator lui Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, după ce acesta a susținut că antimpatia dintre echipele din playoff este provocată în mare parte de oficialul vicecampioanei.

Rotaru susține că declarațiile și atitudinea lui MM Stoica provoacă antipatie printre echipele care luptă an de an în playoff, iar oficialul vicecampioanei s-a apărat... ironizându-l pe patronul Universității Craiova.

MM: „Cred că vorbeşte despre antipatia pe care domnia sa o are faţă de mine!”

„Bănuiesc că vorbeşte în nume personal, nu cred că vorbeşte în numele actuiva. Cred că vorbeşte despre antipatia pe care domnia sa o are faţă de mine, că nu înţeleg altceva ceea ce ar putea să fie.

<<Cel puţin bizar>>, nu înţeleg absolut nimic. Adică eu dau o declaraţie care inflameză pe cineva, care să spună jucătorilor, băi, daţi-vă la o parte cu ăştia, că nu vreau să ia Steaua (n.r. - FCSB) campionatul? Aşa să înţeleg?

Deci Rotaru a jucat cu juniorii meciul cu Hagi pentru că am inflamat eu ceva înainte de meciul ăla, nu?

Eu am un prieten comun cu domnul Rotaru, pe care-l respect forte mult şi pot să fac multe ironii. Adică sunt atât de bine pregătit în domeniul ăsta (n.r. - al ironiilor)... adică dacă s-ar da premii, le-aş lua pe toate. Dar nu, mă opresc”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orangesport.

FCSB și Universitatea Craiova se întâlnesc duminică seară, de la ora 20:00, în etapa cu numărul 26 din Superliga, pe Arena Națională.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!