MM Stoica Chindia Targoviste Superliga Toni Petrea Superliga

MM Stoica l-a poreclit pe Toni Petrea după succesul cu Chindia Târgoviște. Cum l-a numit pe fostul antrenor de la FCSB

Chindia Târgoviște arată mai bine ca niciodată după ce Toni Petrea a fost numit pe banca tehnică în septembrie.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Octombrie 2022, 21:06
Data actualizarii: Sambata 22 Octombrie 2022, 21:06

Anton Petrea a preluat-o pe Chindia Târgoviște la sfârșitul lui septembrie, iar de atunci are doar victorii pe bandă rulantă în campionatul intern al României.

MM Stoica, managerul general al FCSB-ului, fostul club dirijat de Toni Petrea, a vorbit despre tehnicianul Chindiei și a evidențiat forma "de zile mari" în care se află.

MM: „E Toni Piatră prețioasă”

„Dacă Gigi îi spunea Toni Piatră, acum e Toni Piatră prețioasă sau Piatră de hotar pentru unii. A reușit să-i facă pe jucători să devină o echipă de reacție cum poate nimeni nu se aștepta. 

Față de anul trecut, echipa pe care o antrenează Anton Petrea a pierdut căpitanul Paul Iacob, l-a pierdut pe Marco Dulca, care nu lipsea din primul 11. L-a pierdut chiar și pe Florea, jucător important. 

Chindia n-a adus nimic pe bani și uite că a reușit să facă o echipă care, în ritmul ăsta, are șanse la play-off.  37% posesie azi, foarte periculoși, vertical. Petrea a gândit meciul perfect, dar a pregătit cu totul și cu totul altă partitură. La noi pregătea joc de posesie, acum a fost joc de răspuns. 

În afară de meciul cu Mioveni, care a fost greu de catalogat, toate celelalte trei meciuri au fost un succes din toate punctele de vedere. Și cu Rapid a avut perioade în care a dominat categoric”, a spus MM Stoica la Orange Sport.

FC Voluntari - Chindia Târgoviște 0-3

Chindia Târgoviște a câștigat categoric pe terenul adversarilor de la FC Voluntari, contând pentru etapa a 15-a din campionatul României.

Doru Popadiuc a deblocat tabela în minutul 14 și a primit imediat după, în minutul 32, un cartonaș galben. Cu toate acestea, fotbalistul Chindiei a "supraviețuit" până la final și a făcut un meci splendid pentru echipa din Târgoviște.

Popadiuc a majorat diferența în minutul 69 și a dus scorul la 3-0 în minutul 82, după o execuție "de zile mari" de la mijlocul terenului. 

Cu patru victorii pe linie în Superligă după ce Toni Petrea a preluat cârma echipei, Chindia Târgoviște a rămas tot în subsolul clasamentului, din cauza golaverajului (17:19).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies